Power Bank Baterie externa power box 20000 mah cu 3 porturi usb
Power Bank

Power Bank Baterie externa power box 20000 mah cu 3 porturi usb

Vezi magazinul Celsiusonline
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Baterie externa 20.000mAh Triplu Output Bateria externa are capacitatea de a identifica fiecare dispozitiv conectat la aceasta, astfel oferind garantia unei incarcari cat mai rapide pentru orice dispozitiv oriunde si oricand.
  • Bateria externa este compatibila cu toate telefoanele mobile, tablete, smartphones, e-book reader, iPad, GPS-uri, PSP, camere foto/video si a altor echipamente care se pot alimenta de la USB 5V.
  • Compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de ex: NOKIA, APPLE, SAMSUNG, BLACKBERRY, HTC, LG etc., deoarece puteti folosi cablul USB de incarcare al dispozitivului dumneavoastra.
  • Este foarte utila in situatia cand nu avem acces la o sursa de incarcare conventionala sau cand calatorim in zone fara electricitate, in excursii pe munte etc.
  • Poate substitui cu succes alimentatorul auto, de asemenea are si lanterna cu LED, incorporata.
  • Bateria Externa are si lanterna cu LED, incorporata.
  • Mini lanterna se aprinde / stinge la apasarea prelungita a butonului Power.
  • Caracteristici si avantaje: -dispune de 3 iesiri USB, astfel permite incarcarea simultana a trei dispozitive -dispune de o capacitate de 20.000 mAh, fiind ideala in situatiile de utilizare intensa pentru tableta sau telefonul mobil, atunci cand nu sunteti prin preajma unei surse de curent electric -dispune de lanterna cu led pentru situatiile de urgenta -carcasa din plastic usor ii confera o rezistenta deosebita -dispune de 4 leduri mici pentru a reprezenta procentajul bateriei Specificatii Power Bank 20.000mAh: Capacitate 20.000mAh INPUT: DC5V / 1.5A (MAX) -3 iesiri USB: OUTPUT 1: 5v 1A (MAX) OUTPUT 2: 5V 2A OUTPUT 2: 5V 2A
148.62 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ExNokia
Caracteristici si avantajeDispune de 3 iesiri
Bank 20.000mah
InputDc5v 15a (max) 3 iesiri
UsbOutput 15v 1a (max)
Output 25v 2a
5v 2a

Branduri powerbank telefoane

Power Bank Baterie externa power box 20000 mah cu 3 porturi usb

Power Bank Baterie externa power box 20000 mah cu 3 porturi usb

148.62 Lei

Cautari frecvente