Baza servo volan Thrustmaster ts-pc racer servo base
Thrustmaster

Baza servo volan Thrustmaster ts-pc racer servo base

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Baza Servo Volan Thrustmaster TS-PC RACER SERVO BASE Baza TS-PC Racer Servo Base este o centrala de tehnologii, creata cu performanta in minte.SERVOMOTOR FARA PERII PUTERNIC SI AUTENTICServomotorul fara perii de 40 de wati incorporat in TS-PC Racer Servo Base permite obtinerea unor efecte puternice de feedback de forta si o viteza exceptionala (cuplu dinamic). SISTEM MIXT DE CUREA DUBLA CU SCRIPETEAcest sistem prevazut cu o axa metalica cu rulmenti cu bile permite o cursa care este atat echilibrata, cat si liniara (datorita tehnologiei T-LIN brevetate de Thrustmaster). Manevrabilitatea super-usoara si receptiva a bazei este, de asemenea, extrem de silentioasa, ceea ce face ca fiecare sesiune de joc sa fie o experienta de curse incredibil de realista.
  • SISTEM DE RACIRE INCORPORATSistemul inovator de racire MCE (Motor Cooling Embedded) de la Thrustmaster mentine caracteristicile dinamice ale motorului, asigurand ca nu exista supraincalzire si ramanand in acelasi timp silentios.
  • SURSA DE ALIMENTARE TURBO POWERSursa de alimentare externa Turbo Power ofera o putere constanta si o putere de varf masiva pentru a raspunde instantaneu la solicitarile ultra-rapide ale jocurilor.
  • Forma toroidala a sursei de alimentare optimizeaza eficienta fata de caldura la 86%, cu un design fara aripioare.
  • CONCEPUT PENTRU ROTILE THRUSTMASTER ADD-ONTS-PC Racer Servo Base este compatibila cu toate rotile Thrustmaster add-on.
  • Experimentati curse de raliu de senzatie cu roata Sparco R383 Mod, senzatii extreme de monopost cu roata TM Open Wheel Add-on si multe altele (toate rotile add-on se vand separat).COMPATIBIL CU SETURILE DE PEDALE, SCHIMBATOARELE SI FRANELE DE MANATS-PC Racer Servo Base este complet compatibila cu toate seturile de pedale, schimbatoare si frane de mana din ecosistemul de curse Thrustmaster, inclusiv setul de pedale T-LCM Pedals si schimbatorul TH8A (vandute separat).
1,709.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Reduceri alte accesorii console

Categorii Thrustmaster

Baza servo volan Thrustmaster ts-pc racer servo base

Baza servo volan Thrustmaster ts-pc racer servo base

1,709.99 Lei

Cautari frecvente