Bicicleta copii Pegas 19soim2in1-red soim ev , roti 12inch (rosu)
Pegas

Bicicleta copii Pegas 19soim2in1-red soim ev , roti 12inch (rosu)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Șoim a evoluat și devine o bicicletă care trece cu succes granița dintre vârste.
  • Designul modular permite transformarea bicicletei dintr-una fără pedale într-o bicicletă în toată regula.
  • Copiii pot dobândi și își pot îmbunătăți balansul pe două roți cu bicicleta în formatul fără pedale și apoi pot face trecerea naturală la pedalat prin adăugarea transmisiei.
  • Practic, Șoim EV este un vehicul pe două roți care se poate transforma odată cu creșterea copilului dintr-o bicicletă fără pedale într-una cu pedale.
  • Datorită sistemului ingenios de construcție a bicicletei, se pot înlătura cu ușurință pedalele și lanțul și bicicleta devine una fără pedale.
  • Apoi, când copilul a ajuns la un grad de echilibru corespunzător corelat cu creșterea lui, se poate adăuga cu ușurință transmisia (lanț și pedale). Șoim EV are în vedere siguranța copilului cât și dezvoltarea lui armonioasă în ceea ce privește echilibrul pe bicicletă. Este o bicicletă care urmărește îmbunătățirea mobilității celor mici și este ideală pentru învățarea mersului pe două roți la vârste fragede.
  • Geometria bicicletei este în acord cu relațiile anatomice ale unui copil cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani: lungimea bicicletei, lungimea ghidonului sau reglarea șeii sunt aspecte care convin excelent pentru ca bicicleta să poate fi folosită într-o notă totală de confort, fătă a solicita diverse părți ale corpului.
  • Recomandat pentru copiii cu vârste între 3 ani și 5 ani *design 2in1 dintr-o bicicletă fără pedale se poate transforma într-una cu pedale *roți de 12 inch * frână (retropedalare pe spate și U-brake pe față) *greutate redusă 8kg (pentru modul complet) și 6,5kg (pentru modul ”fără pedale”) *manetă frână adaptată pentru copii *manșoane ergonomice cu retenție sporită a palmei *scule incluse pentru montare și transformare *construcție solidă din oțel * șa confortabilă cu design adaptat pentru vârste cuprinse între 3 și 5 ani Material cadru Otel; Cadru Otel Hi-Ten, geometrie Pegas pentru copii; Furca Otel, fixa, 185x95 mm, filet 1inch x 132mm; Cuvete ghidon Otel, 1 inch, pe filet 22.2x30x27mm; Tija Ghidon Corp aluminiu, tija otel, 22.2x150mm, ext:30mm; Ghidon Otel, 25.4x480mm, rise 45mm; Butuc fata Otel pe bile, 16 spite, ax m9x93mm; Jante Aluminiu, pereti simplii, 16hx15mm; Anvelope Wanda P1023 12x2.125; Manete frana Plastic, levier mic 2 degete, special pt copii; Butuc spate Otel pe bile, 16 spite, ax m9x110, frana retropedalare; Frane Fata u-brake / spatein butuc prin retropedalare; Sa Junior 180x120mm; Angrenaj Otel, 1 foaie, 28 dinti, brate 89mm, pe patrat; Pedale Plastic, ax 9/16, cu reflectorizant; Pinioane Otel 16 dinti...
599.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

AniLungimea bicicletei lungimea ghidonului sau reglarea seii sunt aspecte care convin excelent pentru ca bicicleta sa poate fi folosita intro nota totala de confort fata a solicita diverse parti ale corpului
Corp aluminiu, tija otel, 22.2x150mm, ext30mm

Despre Pegas

Pegas este o marcă de biciclete cunoscută, originară din România. Bicicletele Pegas sunt cunoscute pentru durabilitatea, fiabilitatea și accesibilitatea lor. Marca oferă o gamă largă de biciclete pentru diverse scopuri, inclusiv navetă în oraș, călărie de agrement, ciclism montan și biciclete pentru copii.

Bicicletele Pegas au adesea cadre robuste, componente de calitate și design ergonomic adaptate diferitelor nevoi și preferințe de conducere. Marca este populară printre bicicliștii de toate vârstele și nivelurile de calificare, oferind opțiuni atât pentru începători, entuziaști, cât și pentru cicliști profesioniști.

Bicicletele Pegas sunt distribuite la nivel internațional și sunt disponibile prin diverși retaileri, atât online, cât și în magazine fizice. Marca și-a construit o reputație pentru a oferi un raport calitate-preț bun, făcându-l o alegere populară pentru persoanele care caută biciclete fiabile și economice.

În general, Pegas este recunoscut ca o marcă de renume în industria bicicletelor, oferind o gamă variată de modele pentru a se potrivi diferitelor stiluri și preferințe de mers.

Reduceri biciclete

Categorii Pegas

Bicicleta copii Pegas 19soim2in1-red soim ev , roti 12inch (rosu)

Bicicleta copii Pegas 19soim2in1-red soim ev , roti 12inch (rosu)

599.00 Lei

Cautari frecvente