Bicicleta magnetica eliptica Yesoul e30s (alb)
Yesoul

Bicicleta magnetica eliptica Yesoul e30s (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 2 voturi
  • Folosirea unei biciclete eliptice iti permite sa imbunatatesti capacitatea inimii, a plamanilor precum si cresterea musculaturii.
  • In plus, utilizarea zilnica are ca efect imbunatatirea conditiei fizice, a echilibrului dar si arderea unui numar semnificativ de calorii.
  • Bicicleta eliptica YESOUL Elliptical Machine E30S este, totodata, o alegere inteleapta in cazul in care te confrunti cu probleme ale incheieturilor sau vrei sa cresti ori sa mentii rezistenta fizica in cazul in care te recuperezi dupa o accidentare.
  • Chiar daca bicicleta eliptica este o optiune excelenta indiferent de nivelul la care te afli din punct de vedere fizic este, totusi, important sa incluzi si alte exercitii in rutina zilnica pentru cresterea musculara si imbunatatirea densitatii oaselor.
  • Mai ales in cazul sportivilor profesionisti.
  • Printre cele mai importante beneficii ale utilizarii bicicletei eliptice YESOUL Elliptical Machine E30S se numara: Imbunatatirea rezistentei si a capacitatii cardio; Arderea unui numar important de calorii; Mai putin stres pe incheieturi; Ofera antrenament pentru intregul corp; Arderea grasimii; Poti lucra doar anumite grupe musculare ale picioarelor; Imbunatateste echilibrul; Mentine conditia fizica in timpul recuperarii dupa o accidentare Ofera o varientate de exercitii fizice Usor de utilizat.
  • Mental, te bucuri de sport Exploreaza secretele frumusetii Bicicleta eliptica YESOUL Eliptical Machine E30S – Caracteristici: Ajustare inteligenta a rezistentei Control magnetic silentios Permite sculptarea corpului Nu afecteaza incheieturile genunchilor 24 de trepte setare rezistenta magnetica pentru controlul vitezei Exercitii fizice variate Cursuri online live Bluetooth Sistem magnetic silentios pentru controlul rezistentei 40.8 cm distanta ideala intre pasi.
  • Ergonomie la maximum Design-ul special iti permite sa faci miscare pastrand o postura corecta astfel incat sa nu pui presiune pe incheieturi sau spate.
  • Structura cu roata pe fata are dublu rol: minimizarea impactului negativ asupra corpului si, in acelasi timp, faciliteaza obtinerea unor rezultate excelente de fitness fara transpiratie in exces.
  • Design-ul special te „obliga” sa iti mentii spatele si umeri drepti in timp ce principala grupa de muschi implicata in miscare va fi contractata la maximum.
4,699.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Numara
Caracteristici
Structura cu roata pe fata are dublu rolMinimizarea impactului negativ asupra corpului si in acelasi timp faciliteaza obtinerea unor rezultate excelente de fitness fara transpiratie in exces

Reduceri biciclete fitness

Branduri biciclete fitness

Bicicleta magnetica eliptica Yesoul e30s (alb)

Bicicleta magnetica eliptica Yesoul e30s (alb)

4,699.00 Lei

Cautari frecvente