Bicicleta Pegas soim 2in1 pentru copii, 12inch, albastru
Pegas

Bicicleta Pegas soim 2in1 pentru copii, 12inch, albastru

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Bicicleta Pegas Soim 2in1 pentru copii, 12inch, Albastru Soim a evoluat si devine o bicicleta care trece cu succes granita dintre varste.
  • Designul modular permite transformarea bicicletei dintr-una fara pedale intr-o bicicleta in toata regula.
  • Copiii pot dobandi si isi pot imbunatati balansul pe doua roti cu bicicleta in formatul fara pedale si apoi pot face trecerea naturala la pedalat prin adaugarea transmisiei.
  • Practic, Soim 2in1 este un vehicul pe doua roti care se poate transforma odata cu cresterea copilului dintr-o bicicleta fara pedale intr-una cu pedale.
  • Datorita sistemului ingenios de constructie a bicicletei, se pot inlatura cu usurinta pedalele si lantul si bicicleta devine una fara pedale.
  • Apoi, cand copilul a ajuns la un grad de echilibru corespunzator corelat cu cresterea lui, se poate adauga cu usurinta transmisia (lant si pedale). Soim 2in1 are in vedere siguranta copilului cat si dezvoltarea lui armonioasa in ceea ce priveste echilibrul pe bicicleta.
  • Este o bicicleta care urmareste imbunatatirea mobilitatii celor mici si este ideala pentru invatarea mersului pe doua roti la varste fragede.
  • Geometria bicicletei este in acord cu relatiile anatomice ale unui copil cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani: lungimea bicicletei, lungimea ghidonului sau reglarea seii sunt aspecte care convin excelent pentru ca bicicleta sa poate fi folosita intr-o nota totala de confort, fata a solicita diverse parti ale corpului.
  • Caracteristici: Recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 2 ani si 5 ani; design 2in1 dintr-o bicicleta fara pedale se poate transforma intr-una cu pedale; roti de 12 inch; frana (retropedalare pe spate si U-brake pe fata); greutate redusa 8kg (pentru modul complet) si 6,5kg (pentru modul ”fara pedale”); maneta frana adaptata pentru copii; cric adaptat bicicletei; mansoane ergonomice cu retentie sporita a palmei; scule incluse pentru montare si transformare; constructie solida din otel; sa confortabila cu design adaptat; pentru varste cuprinse intre 2 si 5 ani.
650.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

AniLungimea bicicletei lungimea ghidonului sau reglarea seii sunt aspecte care convin excelent pentru ca bicicleta sa poate fi folosita intro nota totala de confort fata a solicita diverse parti ale corpului
CaracteristiciRecomandat copiilor cu varste cuprinse intre 2 ani si 5 ani

Despre Pegas

Pegas este o marcă de biciclete cunoscută, originară din România. Bicicletele Pegas sunt cunoscute pentru durabilitatea, fiabilitatea și accesibilitatea lor. Marca oferă o gamă largă de biciclete pentru diverse scopuri, inclusiv navetă în oraș, călărie de agrement, ciclism montan și biciclete pentru copii.

Bicicletele Pegas au adesea cadre robuste, componente de calitate și design ergonomic adaptate diferitelor nevoi și preferințe de conducere. Marca este populară printre bicicliștii de toate vârstele și nivelurile de calificare, oferind opțiuni atât pentru începători, entuziaști, cât și pentru cicliști profesioniști.

Bicicletele Pegas sunt distribuite la nivel internațional și sunt disponibile prin diverși retaileri, atât online, cât și în magazine fizice. Marca și-a construit o reputație pentru a oferi un raport calitate-preț bun, făcându-l o alegere populară pentru persoanele care caută biciclete fiabile și economice.

În general, Pegas este recunoscut ca o marcă de renume în industria bicicletelor, oferind o gamă variată de modele pentru a se potrivi diferitelor stiluri și preferințe de mers.

Reduceri biciclete

Categorii Pegas

Bicicleta Pegas soim 2in1 pentru copii, 12inch, albastru

Bicicleta Pegas soim 2in1 pentru copii, 12inch, albastru

650.99 Lei

Cautari frecvente