Blaupunkt sistem audio bluetooth profesional mb06
Blaupunkt

Blaupunkt sistem audio bluetooth profesional mb06

Vezi magazinul Celsiusonline
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • System audio MB06 de la marca Blaupunkt este o echipament portabil de înaltă calitate, care oferă experiențe muzicale excelente în orice condiții.
  • Acest dispozitiv este soluția ideală pentru orice tip de evenimente în aer liber sau acasă. Construcția solidă, amplificatorul puternic, numărul mare de surse audio și puterea impresionantă de 500W fac din sistemul MB06 echipamentul obligatoriu pentru fiecare petrecere și o alternativă perfectă la radiocasetofoanele și sistemelor audio tradiționale.
  • FUNCȚIONALITATE REMARCABILĂ Modulul Bluetooth incorporat permite redarea wireless a muzicii preferate de pe dispozitivele portabile, cum ar fi telefoanele inteligente sau tabletele.
  • Pe panoul frontal se află un port USB și un slot pentru carduri SD cu o capacitate maximă de 32 GB, permițând utilizatorului să redă și fișiere audio de pe carduri SD sau de pe orice tip de memorii portabile USB.
  • Alte două intrări, amplasate pe laterala carcasei boxei, sunt portul AUX, care permite conectarea altor surse audio cablate.
  • Dispozitivul suportă fișiere muzicale în cele mai populare formate audio, adică MP3 și WMA. În plus, MB06 are un tuner FM incorporat cu posibilitatea memorării a 99 de posturi, astfel că poți asculta postul preferat fără a fi nevoie să cauți frecvențele de fiecare dată. EQUALIZATOR INTEGRAT Poți ajusta sunetul în funcție de preferințele tale și de muzica pe care o asculți în acel moment, datorită equalizatorului care oferă modurile normal, rock, pop, classic, jazz și news. În plus, dispozitivul are reglaj separat pentru bas și sopran, realizat prin intermediul butoanelor de pe panoul principal.
  • FUNCȚIE KARAOKE Funcția de karaoke integrată, împreună cu microfonul cu fir inclus, va anima orice petrecere și va aduce multă veselie atât copiilor, cât și adulților.
  • Porniți o melodie de fundal preferată, luați microfonul și simțiți-vă ca o vedetă pe scenă. UTILIZARE UȘOARĂ ȘI COMODITATE Pe lângă avantajele tehnice ale sistemului, MB06 se remarcă și prin ergonomie și ușurința în utilizare.
  • Poți controla dispozitivul de la distanță cu ajutorul telecomenzii incluse, mânerul practic permite deplasarea facilă a boxei, iar suporturile cauciucate și greutatea adecvată garantează stabilitatea echipamentului pe orice suprafață plană. Dacă dorești să iei MB06, de exemplu, într-un picnic, bateria internă asigură 3,5 ore de redare fără fir. În cazul în care bateria începe să se descarce, poți oricând să conectezi boxa la sursa de alimentare.
  • Timpul de încărcare completă a bateriei este doar de 5 ore.
803.73 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Reduceri televizoare, audio-video si hifi

Categorii Blaupunkt

Branduri boxe portabile

Blaupunkt sistem audio bluetooth profesional mb06

Blaupunkt sistem audio bluetooth profesional mb06

803.73 Lei

Cautari frecvente