Boxa portabila Boompods rhythm, 5w, bluetooth, waterproof ipx7, alexa, lumini led (negru)
Boompods

Boxa portabila Boompods rhythm, 5w, bluetooth, waterproof ipx7, alexa, lumini led (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Rezistenta la apa cu protectia IPX7,asistentul de voce Alexa,Jocuri de lumini,Volum, Schimbare de piese audio, Difuzor WirelessBoxelee Rhytm au integrate 7 moduri diferite de lumina.
  • Acestea pot crea atmosfera de petrecere, pot reactiona la muzica dumneavoastra, pot adapta iluminarea in functie de starea de spirit sau pot fi folosite ca o lanterna.
  • BUILT IN: Aplicatie App Store si Google Play, astfel incat sa sa puteti vorbi cu Alexa prin simpla apasare a unui buton, oriunde va aflati.
  • Functioneaza prin intermediul aplicatiei ce trebuie descarcata de pe telefonul dumneavoastra, astfel ca, atunci cand sunteti plecat, puteti sa o intrebati pe Alexa „cum sa faceti un inchfoc de tabara”, sa aflati „unde este cel mai apropiat bar” sau chiar sa va ghideze catre un loc anume.
  • Ce face ca dispozitivele Boompods compatibile cu Alexa sa fie diferite?
  • Nu se bazeaza pe o retea de domiciliu, asta insemnand ca poti discuta cu Alexa oriunde, utilizand app Boompods HI), astfel ca poti pune orice fel de intrebari, cum ar fi cele de ajutor in calatorii: „Alexa, cum se spune in spaniola: Cand vine urmatorul tren?” sau „Alexa, unde ma aflu acum?” sau „Alexa, reda playlistul meu de antrenament”, etc.
  • WATERPROOF IPX7: practic...perfect pentru dans sub dus sau drumetii si ciclism in ploaie.
  • Acesta este cel mai bun difuzor pentru sporturi si activitati nautice.
  • Mentine-ti vibe-ul pozitiv, oricat, oriunde, oricum ! DURABLE: Structura sa robusta si forma ergonomica, ofera rezistenta la socuri, pentru continuitatea sunetului megaboom, in orice conditii!
  • LIGHT: 7 moduri de lumina optionale si dupa cum sugereaza si numele, o optiune ce se adapteaza ritmului, pentru a crea vizual continuitatea fireasca a muzicii.
197.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

InAplicatie
Hi), astfel ca poti pune orice fel de intrebari, cum ar fi cele de ajutor in calatoriiAlexa cum se spune in spaniolacand vine urmatorul tren sau alexa unde ma aflu acum sau alexa reda playlistul meu de antrenament etc
Ipx7Practicperfect pentru dans sub dus sau drumetii si ciclism in ploaie
DurableStructura sa robusta si forma ergonomica ofera rezistenta la socuri pentru continuitatea sunetului megaboom in orice conditii
Light7 moduri de lumina optionale si dupa cum sugereaza si numele o optiune ce se adapteaza ritmului pentru a crea vizual continuitatea fireasca a muzicii
CaracteristiciAplicatie app
TehniceBoxadriver 5w de inalta calitate rezistent la apa
BluetoothDa v50
WaterproofDa
Rezistent la socuriDa
ButtonDa
EqDa
Timp de incarcare2 ore
Timp de functionare5 ore
Baterie2000mah 37v
MicrofonDa
Dimensiuni unitateH85 x
L85 x
D45 mm
Greutate200 grame ( 295 g cu ambalaj )
CuloriGri (cu
CutieBoxa

Reduceri boxe portabile cu bluetooth

Categorii Boompods

Boxa portabila Boompods rhythm, 5w, bluetooth, waterproof ipx7, alexa, lumini led (negru)

Boxa portabila Boompods rhythm, 5w, bluetooth, waterproof ipx7, alexa, lumini led (negru)

197.99 Lei

Cautari frecvente