Boxa portabila charge 3, rosie

Boxa portabila charge 3, rosie

Vezi magazinul Techstar
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • DESCRIERE: Charge 3 este o boxa Bluetooth portabila, cu sunet stereo puternic si baterie externa intr-un singur produs.
  • Boxa are o capacitate de 6000 mAh, dispune de aproximativ 20 de ore de functionare si poate incarca smartphone-uri si tablete prin intermediul unui cablu USB.
  • Multumita designului sau compact si a materialelor de inalta calitate folosite, boxa este rezistenta la apa.
  • Difuzorul incorporat este echipat cu tehnologia de anulare a zgomotelor si ecoului, astfel apelurile preluate cat si muzica redata vor fi redate clar.
  • Boxa se conecteaza la smartphone prin bluetooth si iti permite sa construiesti propriul ecosistem prin conectarea mai multor difuzoare pentru a amplifica experienta de ascultare.
  • SPECIFICATII: Redarea muzicii pana la 20 de ore (variaza in functie de nivelul volumului si de continut)Putere nominala 2 x 10WIncarcare USB out5V / 2A (maxim)Support A2DP V1.3, AVRCP V1.5, HFP V1.6, HSP V1.2Raspunsul de frecventa 65Hz-20kHzDimensiunea traductorului (mm) 2 x 50Raportul semnal-zgomot> 80dBModulatia transmisiei Bluetooth GFSK, π / 4 DQPSK, 8DPSKDurata de incarcare a bateriei 4,5 oreGreutate 800gSursa de alimentare 5V / 2.3ADimensiuni (W x D x H) 213 x 87 x 88,5 mm Culoare: Camuflaj Pachetul contine: 1*boxa portabila 1*cablu de incarcare usb..
89.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

DescriereCharge 3 este o boxa
SpecificatiiRedarea muzicii pana la 20 de ore (variaza in functie de nivelul volumului si de continut)putere nominala 2 x 10wincarcare
Culoare
Pachetul contine1boxa portabila 1cablu de incarcare usb

Reduceri video

Branduri video

Boxa portabila charge 3, rosie

Boxa portabila charge 3, rosie

89.99 Lei

Cautari frecvente