Boxa portabila Fresh'n Rebel 156790 rockbox cube, bluetooth (negru)
Fresh'n Rebel

Boxa portabila Fresh'n Rebel 156790 rockbox cube, bluetooth (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Pasiune imensa pentru un mic difuzor Rockbox Cube Fabriq Edition este o boxa portabila de mici dimensiuni, insa puternica, conceputa pentru atat iubitorii designului cat si pentru cei ai muzicii.
  • Avand un design olandez minimalist, aceasta combina materialele de calitate si sunetul excelent cu un aspect si un spirit contemporan.
  • Imbracata cu un material cu tesatura speciala cu fire multicolore si impodobita cu o eticheta din piele tabacita cu logo-ul amprentat, Rockbox Cube Frabic Edition are misiunea de a va infrumuseta experienta muzicala.
  • Disponibila in culori foarte atractive, puteti sa va potriviti stilul personal si sa alegeti o culoare armonioasa sau una care iese in evidenta.Libertate fara cabluri Rockbox Cube Fabriq Edition utilizeaza tehnologia Bluetooth pentru a se conecta fara fir la toate dispozitivele dumneavoastra, cum ar fi telefonul, tableta sau notebook-ul dumneavoastra.
  • Cu o baterie de mare capacitate, care va ofera o durata de redare de 8 ore non-stop la o singura incarcare, boxa poate fi plasata oriunde in locuinta.
  • Atunci cand va mutati dintr-o camera in alta, luati boxa miniaturala cu dumneavoastra, sau aduceti dumneavoastra muzica atunci cand va intalniti cu prietenii, si dati tonul momentelor dumneavoastra de bine.Timpi de incarcare Incarcator de 0,5 A: 60 min Incarcator de 1 A: 30 min Incarcator de 2 A: 15 minIn cutie Rockbox Cube Fabriq Edition Cablu de incarcare Micro-USB Cablu audio de 3.5 mm ManualDetalii tehnice Bluetooth 4.0 Port de intrare audio Baterie reincarcabila de 500 mAh Durata medie de redare: 8 h Tensiune de alimentare de curent continuu: 5 V / 1 A max. (Micro-USB) Putere: 3 W Greutate: 140 g Dimensiuni: 59 x 59 x 59 mm..
148.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

A60 min
30 min
15 minin cutie
Durata medie de redare8 h
Tensiune de alimentare de curent continuu5
Putere3
Greutate140 g
Dimensiuni59 x 59 x 59 mm

Reduceri boxe portabile cu bluetooth

Categorii Fresh'n Rebel

Boxa portabila Fresh'n Rebel 156790 rockbox cube, bluetooth (negru)

Boxa portabila Fresh'n Rebel 156790 rockbox cube, bluetooth (negru)

148.99 Lei

Cautari frecvente