Boxe 2.0 Edifier mr4-bk, 42w, negru
Edifier

Boxe 2.0 Edifier mr4-bk, 42w, negru

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Boxe 2.0 Edifier MR4-BK, 42W, Black Pentru muzica adevarataPe baza analizei precise a caracteristicilor aparatului de catre sistemul german KLIPPEL, dupa zeci de acordari profesionale de catre Edifier Acoustic Lab se dobandeste o curba mai plata necesara pentru un monitor.
  • Pentru mai multe detalii despre frecventele joaseCu un woofer de 4 inchi si cu sprijinul amplificatorului de clasa D, frecventa poate fi coborata la 60 Hz, realizand pe deplin performanta remarcabila a frecventei joase.
  • Lucrul cu echipamente profesionaleCu prize de intrare echilibrate TRS de 6,35 mm, monitorul de studio MR4 se poate conecta la consola, mixer si alte echipamente profesionale cu sensibilitate de intrare de +4dBu pentru a construi un mic sistem de productie muzicala.
  • Procesor de semnal digitalMR4 adopta chipset-ul ADC (convertor analogic-digital) de inalta calitate de la TI, SNR de pana la 99dB, cu amplificatorul de putere digitala TI TAS5713 si utilizarea DSP-ului incorporat pentru a finaliza ajustarea sunetului, pentru a asigura o performanta excelenta in modul dual.
  • Mai putina rezonantaMR4 adopta o structura din lemn MDF pentru a reduce rezonanta si efectele de redare pentru a restabili tonul original.
  • Fin si naturalO unitate cu diafragma de matase de 1 inch cu un strat special de acoperire asigura inalte netede si naturale, iar panoul frontal integrat special conceput, combinat cu conul, aduce o difuzie mai clara a frecventelor inalte.
  • Calitate profesionala imbunatatitaMICA moderat adaugat la conul PP traditional pastreaza auditia de moliciune si relaxare cu detalii mai naturale si intareste rigiditatea si duritatea conului pentru a imbunatati frecventa joasa si pentru a extinde adancimea basului.
  • Iesire puraSpre deosebire de alte difuzoare de monitorizare entry-level, MR4 adopta un divizor de frecventa inductiv si capacitiv de ordinul al doilea, astfel incat atat wooferul, cat si tweeterul pot obtine o intrare mai buna a semnalului si pot reproduce puritatea sunetului.
  • Efectul de sunet in doua moduriCu efectul de sunet special cu mod dual, utilizatorul poate alege modul monitor pentru a asculta un sunet real pe care il creati pentru productia muzicala sau pentru a trece la modul muzica pentru o experienta de ascultare zilnica a muzicii.
  • Usor de operat si controlatRotiti butonul multifunctional din fata pentru a regla volumul, in timp ce porniti/opriti apasarea lunga a acestuia si faceti dublu clic pentru a comuta intre modurile de sunet.
604.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Categorii Edifier

Boxe 2.0 Edifier mr4-bk, 42w, negru

Boxe 2.0 Edifier mr4-bk, 42w, negru

604.99 Lei

Cautari frecvente