Boxe Ailiang, bluetooth, usb, card sd mmc, lumini led pe muzica
Ailiang

Boxe Ailiang, bluetooth, usb, card sd mmc, lumini led pe muzica

Vezi magazinul Celsiusonline
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Boxele active Ailiang au doua intrari de microfoane pentru karaoke si intrare de stick si card Perechea de boxe este formata dintr-o boxa activa si o boxa pasiva, fiecare avand o putere maxima de 150 W, respectiv o impedanta de 4 ohmi, constructie bass-reflex si functioneaza pe doua cai.
  • Se conecteaza la surse audio datorita celor doua mufe de tip RCA, in timp ce microfoanele se conecteaza cu ajutorul mufelor cu diametrul 6.3 mm, tot in numar de doua.
  • Boxele sunt dotate cu amplificator mixer incorporat, player MP3 stereo si o multime de functii, cum sunt: functie de karaoke, circuit ecou pentru microfon, potentiometru si egalizator pentru inalte si joase.
  • Pentru durabilitate, carcasa boxelor este realizata din MDF , si picioare din cauciuc, precum si grilaj de protectie masiv, metalic.
  • Iar pentru a fi mai usor de manevrat sunt prevazute cu manere . Caracteristici 298 F DT : pereche boxe active, formata din o boxa activa si o boxa pasiva; sistem pe doua cai; constructie bass-reflex; putere PMPO 2 x 150W impedanta difuzor 4 ohmi; fisiere acceptate format MP3; player MP3 stereo; conectare dispozitive USB / SD / SDHC / MMC amplificator mixer incorporat; functie karaoke; circuit ecou pentru microfon; potentiometru si egalizator inalte si joase; intrare microfon 2 x mufa 6.3 mm; intrare audio stereo 2 x mufa RCA; iesire difuzor conector cu clema; alimentare 230 V / 50 Hz; grilaj de protectie masiv, metalic; material carcasa boxa MDF vopsit; difuzor de medii-joase material con hartie si textil; difuzor de inalte, piezo; dimensiuni colet 523 x 300 x 500 mm;
828.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SuntFunctie de karaoke circuit ecou pentru microfon potentiometru si egalizator pentru inalte si joase
Dt pereche boxe active formata din o boxa activa si o boxa pasiva

Reduceri televizoare, audio-video si hifi

Categorii Ailiang

Branduri boxe

Boxe Ailiang, bluetooth, usb, card sd mmc, lumini led pe muzica

Boxe Ailiang, bluetooth, usb, card sd mmc, lumini led pe muzica

828.00 Lei

Cautari frecvente