Boxe de perete Bose virtually invisible 691
Bose

Boxe de perete Bose virtually invisible 691

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Boxe de perete de înaltă calitate Boxele Bose Virtually Invisible® 691 pentru montarea în perete sunt proiectate cu un woofer de 12,7 cm și două tweetere de 1,9 cm poziționate strategic, eliminând astfel nevoia de a orienta boxele în încăpere.
  • Designul acustic permite un sunet amplu și acoperire uniformă, în timp ce dimensiunile mici le fac să fie potrivite aproape oriunde.
  • Tehnologia exclusivă Bose Stereo Everywhere® conferă sunet simetric pe o zonă largă, fără scădere a intensității.
  • Această boxă Bose de înaltă calitate pentru montarea în perete are un woofer de 12,7 cm și două tweetere de 1,9 cm poziționate strategic.
  • Performanță full-range pe care majoritatea altor boxe nu o pot atinge Tehnologia exclusivă Stereo Everywhere® acoperă întreaga încăpere cu sunet stereo simetric, fără scăderi de intensitate Cu rama foarte subțire, este elegantă și se potrivește de minune în designul încăperii; grila poate fi vopsită cu ușurință Cleme care se îndoaie discret și grile atașate magnetic pentru o instalare facilă Sunetul iese în evidență. Boxele se potrivesc în peisaj Rama foarte subțire este atașată direct la grila boxei Bose Virtually Invisible 691, permițând să fie vopsite cu ușurință într-un singur pas, pentru a se potrivi perfect în încăpere.
  • Nu au materiale textile, așa că nu vă faceți griji pentru îmbibarea cu vopsea. În plus, magneții permit atașarea și detașarea cu ușurință. Instalarea este rapidă și ușoară. Streaming de muzică prin SoundTouch O altă caracteristică minunată a acestor boxe este că poți face streaming de muzică prin rețeaua WiFi a casei.
  • Cu un amplificator SoundTouch SA-5 descoperi și te bucuri de muzică mai simplu ca oricând.
  • Streaming wireless cu 20000 stații Internet radio din întreaga lume, melodii și playlist-uri din din colecția proprie și servicii muzicale (în România este disponibil momentan Deezer). Totul prin rețeaua WiFi a casei.
  • Boxa Bose Virtually Invisible 691 funcționează de asemenea cu alte sisteme SoundTouch pentru a crea o experiență de audiție multi-room. În modul Party, aceste sisteme conlucrează pentru a asculta muzică peste tot.
  • Muzică diferită în încăperi diferite, aceeași muzică în toată casa ori creați zone personalizate.
2,532.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Cutie2 boxe 2 grile pentru boxe
Inaltime22 cm
Adancime820 cm
Decupaj in plafon224 x 15 cm
Dimensiuni grila26 x 186 cm
Greutate150

Reduceri boxe

Categorii Bose

Boxe de perete Bose virtually invisible 691

Boxe de perete Bose virtually invisible 691

2,532.99 Lei

Cautari frecvente