Bratara fitness Fitbit charge 3 (gri/roz-auriu)
Fitbit

Bratara fitness Fitbit charge 3 (gri/roz-auriu)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Afla mai multe despre corpul tau si starea ta de sanatate cu ajutorul Fitbit Charge 3. Acest tracker inteligent rezistent la apa nu urmareste doar numarul de pasi, dar si ritmul cardiac 24/7, caloriile consumate, peste 15 tipuri de exercitii, cat si progresul realizat cu ocazia fiecarui antrenament, stagiile de somn si multe altele.
  • In fiecare zi, vei descoperi informatii valoroase despre starea ta de sanatate, ce te vor motiva sa iti imbunatatesti stilul de viata si sa iti indeplinesti obiectivele. Rezistent la apa pana la 50M; Autonomie a bateriei de pana la 7 zile; Monitorizarea continua a ritmului cardiac; Recunoasterea automata a tipurilor de exercitii realizate; Monitorizarea stagiilor de somn; Informatii centralizate intr-un singur singur dashboard; Monitorizarea activitatii fizice in functie de obiectivele setate; Notificari pentru apeluri, mesaje text si aplicatii.
  • Gata de inot Rezistent la apa pana la 50 metri, Fitbit Charge 3 recunoaste in mod automat sesiunile de inot si poate fi purtat atat in dus, cat si in piscina.
  • Partenerul tau pentru fitness & o viata sanatoasa Fitbit Charge 3 iti ofera informatii valoroase despre tine si corpul tau in orice moment, zi sau noapte si poate fi un veritabil antrenor personal.
  • Masoara-ti progresul Prin inregistrarea continua a ritmului cardiac, cu Fitbit Charge 3 iti poti masura intr-un mod mai eficient caloriile consumate, iti poti imbunatati antrenamentele si descoperi detalii importante despre tine si sanatatea ta, ce te pot ajuta sa-ti atingi mai usor obiectivele.
  • Primeste informatii in timp real Poti alege dintre peste 15 tipuri de exercitii fizice precum alergare, circuit training si multe altele.
  • Stabileste un obiectiv in functie de diferiti parametrii precum distanta, calorii consumate sau timp si primesti informatii in timp real despre progresul realizat in timpul antrenamentului.
  • Monitorizarea stagiilor de somn Monitorizeaza automat calitatea somnului tau cu ajutorul Fitbit Charge 3. Te ajuta sa iti stabilesti obiectivele clare, sa iti setezi alerte pentru ora recomandata de culcare, cat si alarme silentioase pentru a te trezi intr-un mod mai linistit.
  • Tehnologie SmartTrack Fitbit Charge 3 recunoaste si inregistreaza in mod automat tipurile de antrenamente pe care le realizezi, pentru a-ti putea monitoriza activitatea fizica fara sa mai apesi in mod continuu pe diferite butoane.
  • Autonomie a bateriei de pana la 7 zile Cu Fitbit Charge 3 te bucuri de o autonomie a bateriei intre incarcari de pana la 7 zile pentru a te preocupa cat mai putin de rezistenta dispozitivului si pentru a te putea concentra pe antrenamentele realizate.
548.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Reduceri bratari fitness & ceasuri sportive

Categorii Fitbit

Bratara fitness Fitbit charge 3 (gri/roz-auriu)

Bratara fitness Fitbit charge 3 (gri/roz-auriu)

548.99 Lei

Cautari frecvente