Cablu de date Baseus cafule series camklf-bg1, microusb, 1 m (negru/gri)
Baseus

Cablu de date Baseus cafule series camklf-bg1, microusb, 1 m (negru/gri)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Baseus Cablu Cafule Series USB la MicroUSB Gray & Black (1m, 2.4A, 480Mbps, impletitura textila) Cablul Cafule Series USB la MicroUSB de la Baseus se poate utiliza atat pentru incarcare cat si pentru sincronizare date impreuna cu dispozitivele cu conector MicroUSB.
  • Este imbracat in impletitura de material textil pentru o rezistenta sporita si pentru a nu permite incurcarea, iar pentru a fi protejat impotriva ruperii prezinta o prelungire a materialului plastic, flexibil ce acopera atat parte din mufe cat si parte din fir.
  • Cablu a fost testat si creat astfel incat sa reziste intinderilor repetate si indoirilor la care este supus zi de zi.
  • Mufele sunt acoperite cu o carcasa din material plastic TPE si o centura de aliaj de aluminiu anticoroziv ce ofera un aspect elegant.
  • Suporta incarcare rapida cu un curent de maxim 2.4A si are o lungime de 1 metru, iar viteza de transfer poate atinge 480 Mb/s.
  • De asemenea mufa MicroUSB este una speciala ce permite introducerea in portul telefonului in ambele parti facand astfel cablul mult mai usor de utilizat.
  • Pentru o depozitare eficienta cablul este echipat si cu o banda velcro inclusa in pachet.
  • Caracteristici: material: impletitura de material textil + TPE (Termoplastic) + aliaj de aluminiu anti-incurcare material flexibil ce acopera atat mufele cat si o parte din cablu rezista la indoiri repetate rezistent la uzura de zi cu zi mufa MicroUSB permite introducerea in portul specific in ambele parti incarcare si sincronizare curent suportat: 2.4A viteza de transfer: 480 Mbps lungime: 1 m pachetul contine si o banda velcro culoare: Gri si Negru dedicat dispozitivelor cu conector MicroUSB ..
39.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici materialimpletitura de material textil
Microusb permite introducerea in portul specific in ambele parti - incarcare si sincronizare - curent suportat24a viteza de transfer480
Mbps - lungime1 m pachetul contine si o banda velcro culoaregri si

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri cabluri de date

Categorii Baseus

Cablu de date Baseus cafule series camklf-bg1, microusb, 1 m (negru/gri)

Cablu de date Baseus cafule series camklf-bg1, microusb, 1 m (negru/gri)

39.99 Lei

Cautari frecvente