Cablu de date Baseus camlt-sus1, rapid 3 in 1, usb - microusb/lightning/type-c, 1.2m (negru)
Baseus

Cablu de date Baseus camlt-sus1, rapid 3 in 1, usb - microusb/lightning/type-c, 1.2m (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cablul Rapid 3 in 1 Type-C la MicroUSB, Lightning si Type-C de la Baseus se poate utiliza pentru incarcarea a trei dispozitive simultan cat si pentru transfer de date pe cablul Lightning.
  • Este imbracat in impletitura de nylon pentru o rezistenta sporita si pentru a nu permite incurcarea, iar la imbinarea cu cele trei mufe este intarit cu un material cauciucat pentru a nu permite ruperea usoara.
  • Mufele sunt acoperite cu o carcasa din aliaj de aluminiu anticoroziv ce ofera un aspect elegant.
  • Suporta incarcare cu un curent de maxim 3A si are o lungime de 1.2 metri.
  • Cablul se poate utiliza fara adaptor pentru incarcarea dispozitivelor dumneavoastra mobile direct de la MacBook sau orice incarcator cu output Type-C.
  • Caracteristici: material: impletitura de nylon si aliaj de aluminiu anti-incurcare intarit cu material cauciucat in zona mufelor MicroUSB, Lightning si Type-C rezistent la uzura de zi cu zi permite incarcare rapida curent suportat: 3A maxim sincronizare date doar pe cablul Lightning lungime: 1.2 m incarcare si sincronizare culoare: Argintiu dedicat dispozitivelor cu conector MicroUSB, Lightning sau Type-C..
29.00 LeiPret vechi: 43.00 LeiDiscount 33%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici materialimpletitura de nylon si aliaj de aluminiu antiincurcare intarit cu material cauciucat in zona mufelor
Type-c - rezistent la uzura de zi cu zi - permite incarcare rapida - curent suportat3a maxim sincronizare date doar pe cablul
Lightning - lungime12 m incarcare si sincronizare culoareargintiu dedicat dispozitivelor cu conector

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri cabluri de date

Categorii Baseus

Cablu de date Baseus camlt-sus1, rapid 3 in 1, usb - microusb/lightning/type-c, 1.2m (negru)

Cablu de date Baseus camlt-sus1, rapid 3 in 1, usb - microusb/lightning/type-c, 1.2m (negru)

29.00 Lei

Cautari frecvente