Camera actiune techstar® sp6, fullhd 1080p, slot microsd card, night vision, microusb, acumulator 1000mah

Camera actiune techstar® sp6, fullhd 1080p, slot microsd card, night vision, microusb, acumulator 1000mah

Vezi magazinul Techstar
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Mini camera portabila: Camera este extrem de mica, usor de ascuns si de transportat oriunde.
  • Camera de corp cu inregistrare in bucla si card de memorie incorporat: Nu este nevoie sa achizitionati un card de memorie suplimentar, aceasta camera mica incorporata intr-un card SD.
  • Atunci cand capacitatea cardului de memorie este mai mica de 400 MB, cel mai vechi videoclip va fi sters pentru a face loc pentru salvarea unui nou videoclip, nu va mai faceti griji cu privire la cardul SD plin pentru a opri inregistrarea.
  • Camere pentru corp ca gadgeturi de securitate sau pentru a avea un cadou distractiv: functioneaza pentru a supraveghea copiii pentru parinti. un dispozitiv de autoaparare (camera sport pentru corp portabila) pentru a evita sa fii hartuit.
  • De asemenea, poate inregistra si reda pentru studentul care nu vrea sa piarda clasa, pentru calator aceasta mini camera de corp este super pentru a captura imaginea si video in orice moment important, pentru avocatul de la tribunal sau camera de politie ar putea furniza dovezi importante... doar descoperiti mai mult Viata lunga a bateriei Mini camera de corp vine cu o baterie reincarcabila incorporata de inalta calitate de 1000mAh, care poate oferi 6 ore de inregistrare video.
  • Suporta incarcarea in timpul inregistrarii, puteti conecta mini camera de corp la o banca de alimentare portabila Dimensiunea mini-camera Aceasta mini-camera de corp full-HD ofera o securitate excelenta pe parcursul turelor viitoare in calitate de agent de securitate, politist sau Bouncer.
  • Este usor de utilizat aproape oriunde, indiferent daca este acasa, la birou, in depozit, in sala de clasa, in coltul curtii sau in magazin, sau chiar ca o mini-camera auto sau o mini-camera aeriana. 1080P HD, Night Vision Inregistrare HD 1080P, Aceasta camera de corp echipata cu LED-uri infrarosii de inalta intensitate, capteaza, de asemenea, imagini clare la o distanta de pana la 6 metri in intuneric bezna.
  • Usor de operat: pot fi activate prin simpla apasare a unui buton.
  • Dimensiunea portabila si greutatea redusa il fac usor de purtat si de transportat.
  • Baterie reincarcabila incorporata: Inregistreaza pana la 240 de minute atunci cand utilizeaza rezolutia 1080p atunci cand bateria este complet incarcata.
149.98 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

PortabilaCamera este extrem de mica usor de ascuns si de transportat oriunde
Camera de corp cu inregistrare in bucla si card de memorie incorporatNu este nevoie sa achizitionati un card de memorie suplimentar aceasta camera mica incorporata intrun card
Camere pentru corp ca gadgeturi de securitate sau pentru a avea un cadou distractivFunctioneaza pentru a supraveghea copiii pentru parinti un dispozitiv de autoaparare (camera sport pentru corp portabila) pentru a evita sa fii hartuit
Usor de operatPot fi activate prin simpla apasare a unui buton
Baterie reincarcabila incorporataInregistreaza pana la 240 de minute atunci cand utilizeaza rezolutia 1080p atunci cand bateria este complet incarcata
CaracteristiciTipmini camera foto
Dimensiunea produsului295mm31mm95mm
Format videoAvi
Mjpeg
Rezolutie video19201080p
Rata de cadre video30fps
Scara imagine169
Rezolutie foto40323024
Format de imagineJpg
Tip de baterieBaterie de litiu polimer
Capacitatea bateriei1000mah
Ore de lucru360 de minute
Tensiune de incarcareTensiune de incarcaredc5v
Suport de stocareSuporta un card
Viteza de transmisieUsb20 de mare viteza
Tip de interfataMicro
Sisteme de suportPentru
Camera actiune techstar® sp6, fullhd 1080p, slot microsd card, night vision, microusb, acumulator 1000mah

Camera actiune techstar® sp6, fullhd 1080p, slot microsd card, night vision, microusb, acumulator 1000mah

149.98 Lei

Cautari frecvente