Esperanza Camera auto dvr full hd 1080p cu microfon, lcd color, senzor miscare, 100 mah, mini usb, 5v/1a
Esperanza

Esperanza Camera auto dvr full hd 1080p cu microfon, lcd color, senzor miscare, 100 mah, mini usb, 5v/1a

Vezi magazinul Cartuseria
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Camera auto DVR Full HD 1080p cu microfon, LCD color, senzor miscare, 100 mAh, mini USB, 5V/1A Camera audo va permite sa inregistrati traseul parcurs si evenimentele din trafic, iar datorita unghiului de miscare si filmare de 120 de grade, puteti inregistra imaginea drept inainte si pe ambele parti ale drumului.
  • Ecranul LCD color incorporat cu diagonala de 2.4 inch permite vizualizarea inregistrarilor si afisarea imaginii inregistrate in prezent.
  • Cu functia Detector de miscare activata, inregistrarea va porni automat cand va fi detectata miscare in fata senzorului de miscare sau la deplasarea masinii.
  • Inregistrarile video din perspectiva conducatorului auto sunt realizate la o calitate Full HD (1920x1080) 1080p sau HD (1080x720) 720p si VGA.
  • Filmarile se pot realiza si in conditii de luminozitate scazuta (nivelul de lumina mai mare de 0), datorita modului noapte de care dispune.
  • Specificatii: ecran color LCD de 2.4 inch; unghi de vizualizare 120 de grade; microfon si difuzoare incorporate; functie Detector de miscare activat; rezolutia (interpolata) a videoclipurilor inregistrate: 1920x1080 (1080p), 1080x720 (720p) și VGA; inregistrare pe carduri de memorie micro SD (TF) cu o capacitate de pana la 32 GB; modul noapte permite functionare si in conditii de vizibilitate limitata; senzor de detectare a miscarii incorporat; posibilitatea de a inregistra in perioada de timp : 2min, 5min, 10m; abilitatea de a face fotografii la rezolutii: 3M, 2M, 1.3M, VGA; meniul camerei dispune de limbile : engleza, germana, italiana, spaniola, franceza, portugheza, daneza, olandeza, rusa, poloneza, ceha, croata; baterie încorporata de 100 mAh; port de alimentare: mini-USB; alimentare: 5V/1A (cablu de alimentare pentru bricheta inclus); lungime cablu: 2,5 m.
66.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Specificatii ecran color
- rezolutia (interpolata) a videoclipurilor inregistrate1920x1080 (1080p) 1080x720 (720p) si
- posibilitatea de a inregistra in perioada de timp2min 5min 10m
- abilitatea de a face fotografii la rezolutii3m 2m 13m
- meniul camerei dispune de limbileEngleza germana italiana spaniola franceza portugheza daneza olandeza rusa poloneza ceha croata
- port de alimentareMiniusb
- alimentare5v1a (cablu de alimentare pentru bricheta inclus)
- lungime cablu25 m

Despre Esperanza

Începând cu ultima mea actualizare a cunoștințelor din ianuarie 2022, „Esperanza” este o marcă care acoperă diverse categorii de produse, iar produsele specifice asociate mărcii pot varia. „Esperanza” este un termen în spaniolă care se traduce prin „speranță” în engleză.

Iată câteva posibilități referitoare la marca „Esperanza”:

1. **Electronice de larg consum:** în contextul electronicelor de larg consum, „Esperanza” poate fi asociată cu o marcă care produce produse precum căști, difuzoare, power bank-uri și alte accesorii.

2. **Periferice pentru jocuri:** Unele produse „Esperanza” pot fi direcționate către comunitatea de jocuri, inclusiv mouse-uri pentru jocuri, tastaturi și alte accesorii.

3. **Casa și stil de viață:** „Esperanza” poate fi folosită pentru o marcă care oferă produse pentru casă și stil de viață, cum ar fi aparate de bucătărie, articole de decor pentru casă sau produse de îngrijire personală.

4. **Îmbrăcăminte și modă:** în unele cazuri, „Esperanza” poate fi o marcă legată de îmbrăcăminte și articole de modă, inclusiv îmbrăcăminte, pantofi sau accesorii.

5. **Inițiative umanitare sau sociale:** Termenul „Esperanza”, care înseamnă „speranță”, poate fi asociat și cu organizații sau inițiative axate pe cauze umanitare sau sociale.

Reduceri it & multimedia

Categorii Esperanza

Branduri camere sport

Esperanza Camera auto dvr full hd 1080p cu microfon, lcd color, senzor miscare, 100 mah, mini usb, 5v/1a

Esperanza Camera auto dvr full hd 1080p cu microfon, lcd color, senzor miscare, 100 mah, mini usb, 5v/1a

66.00 Lei

Cautari frecvente