Camera endoscop inspectie auto iuni spycam ed200, wireless, cu conectare la telefon

Camera endoscop inspectie auto iuni spycam ed200, wireless, cu conectare la telefon

Vezi magazinul Techstar
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Functionalitate: Cu aceasta camera sa pot obtine imagini unde nu avem acces usor, cum ar fi tevi, canale, reparatii automobile, locuri foarte inguste etc.Camera este rezistenta la apa, avand nivelul de standard IP67 (rezistenta la apa si praf).Distanta focala a camerei este de 3-8 cm.Pe corpul camerei veti gasi un buton de oprire/pornire dispozitiv si un buton rotund pentru cresterea si descreste intensitatea luminii.
  • Pe partea cealalta a corpului veti gasi un buton care va porni/opri lanterna dispozitivului.
  • Nu este adecvat pentru utilizarea pe oameni și animale!
  • Mod de operare: Montati in aparat 4 baterii de tip AA (neincluse) respectand polaritatea inscriptionata pe dispozitiv.Descarcati pe telefonul mobil aplicatia wifi endoscope (Android si iOS), porniti dispozitivul de la butonul de power, apoi scanati cu telefonul mobil retelele wireless pana gasiti reteaua endoscopului denumita wifiendoscop.
  • Ne conectam la reteaua endoscopului, apoi deschide aplicatia si imediat vom avea imagini de la camera pe ecranul telefonului.Pentru conectarea dispozitivului la calculator trebuie sa instalam aplicatia de pe CD apoi ne conectam cu calculatorul la reteaua endoscopului.
  • Datorita senzorului de imagine CMOS de 1/12 inch si o rezolutie de 2MP, cu aceasta camera obtineti imagini la o calitate foarte buna in locuri greu accesibile.In jurul camere sunt 6 leduri de lumina cu ajutorul carora puteti obtine imagini la o calitate superioara redate direct telefonul mobil sau pe PC.
  • Specificatii tehnice: Standard retea: IEEE 802.11 b/g/n pana la 150Mbps Frecventa de operare 2,4 GHzLungimea de lucru a camerei: 1m Senzor de imagine: 2MPRezolutie video: 1280 x 720 1024 x 768 800 x 600Diametru camera: 8,5 mmUnghi vizualizare: 60 de gradeDistanta focala: 6-10 cmTemperatura de functionare: 0 45 gradeAlimentare: 4x AA baterii neincluseDurata de functionare: 2 ore.
  • In pachet veti gasi 4 accesorii pentru diferite tipuri de activitate: Oglinda va ajuta sa vizualizati la un unghi de 90 de grade.Magnetul va ajuta sa prindeti diferite piese metalice.
  • Carligul care va ajuta sa agatati diferite materiale.Suportul pentru telefon (maxim 8,5 cm latime) care se monteaza pe corpul endoscopului.
  • Autonomie: 24 h Sistem de operare: Android 4.4+ ,IOS 8+ Conectivitate: Wireless Culoare: Negru Tip accesoriu: Camera Endoscop Inspectie Auto Situatie: Inregistrare video Timp de inregistrare: 3 ore Senzor imagine: CMOS Rezolutie video: 1280 x 720 Format video: AVI Rezolutie foto: 1600 x 1200 Interior / Exterior: Exterior Interior / Exterior: Interior Timp de incarcare: 1 2 ore Unghi : 65 grade Mediu stocare: Vizualizare in timp real Mediu stocare: Hard disk Porturi: USB Alte specificatii: Internet Alte specificatii: NightVision Leduri IR: 6 leduri..
825.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

FunctionalitateCu aceasta camera sa pot obtine imagini unde nu avem acces usor cum ar fi tevi canale reparatii automobile locuri foarte inguste etccamera este rezistenta la apa avand nivelul de standard
Mod de operareMontati in aparat 4 baterii de tip
Specificatii tehniceStandard reteaieee 80211 bgn pana la 150mbps
Ghzlungimea de lucru a camerei1m
Senzor de imagine2mprezolutie video1280 x 720 1024 x 768 800 x 600diametru camera85 mmunghi vizualizare60 de gradedistanta focala610 cmtemperatura de functionare0 45 gradealimentare4x
Aa baterii neinclusedurata de functionare2 ore
In pachet veti gasi 4 accesorii pentru diferite tipuri de activitateOglinda va ajuta sa vizualizati la un unghi de 90 de grademagnetul va ajuta sa prindeti diferite piese metalice
Autonomie24 h
Sistem de operareAndroid 44 ios 8
ConectivitateWireless
CuloareNegru
Tip accesoriuCamera
SituatieInregistrare video
Timp de inregistrare3 ore
Senzor imagineCmos
Rezolutie video1280 x 720
Format videoAvi
Rezolutie foto1600 x 1200
ExteriorExterior
Interior
Timp de incarcare1 2 ore
Unghi65 grade
Mediu stocareVizualizare in timp real
Hard disk
PorturiUsb
Alte specificatiiInternet
Nightvision
Ir6 leduri

Reduceri auto

Branduri auto

Camera endoscop inspectie auto iuni spycam ed200, wireless, cu conectare la telefon

Camera endoscop inspectie auto iuni spycam ed200, wireless, cu conectare la telefon

825.00 Lei

Cautari frecvente