Mmd Camera ip smart mentor sy006 premium wifi ptz full hd ir
Mmd

Mmd Camera ip smart mentor sy006 premium wifi ptz full hd ir

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Un proiect IoT by Mentor cu numar nelimitat de produse smart wireless intr-o singura aplicatie Camera IP smart Mentor SY006 cu functii premium este, probabil, una dintre cele mai complete camere inteligente de pe piata, daca ne raportam la buget-functii-dimensiune: poate fi integrata in sistemul Smart Mentor: Camere de Supraveghere de interior/exterior, senzori, termostate, prize, intrerupatoare, becuri, veioze, incuietori, interfoane, etc. Conectare wireless protocol Wi-Fi sau cablu ethernet (LAN Port) Dupa instalarea aplicatiei primiti pe telefonul mobil informtie de tip push up ori de cate ori in aria senzorului de miscare se detecteaza miscare, camera a fost deconectata de la o sursa de alimentare sau sunt pene de curent, daca a fost oprita accidental sau nu, daca la camera este conectata o alta persoana care intervine, modifica programe, scenarii, automaizari, etc. Transmisie life, imagini clare, rezolutie de inalta calitate Full-HD, format inregistrare H265 Pan/Tilt rotire automata in timpul utilizarii, panorama vizualizare 0°~355°-rotatie orizontala, 0°~110°-rotatie verticala Comunicare bidirectionala folosind microfonul si difuzor incorporat puteti purta discutii cu persoane din locatia unde este montata camera Night Vision conectare automata la filmarea de pe timp de zi pe timp de noapte Zoom performant Inregistrare informatii pe Card MicroSd(max.128GB) sau in cloudRedare informatie stocata de pe Card sau din CloudCaptura de ecran Camera IP poate fi utilizata in acelasi timp de unul sau mai multe persoane Intrebuintari multimple: comunicare, supraveghere, descurajare, alarmare, etc. Poate fi utilizata in locatii diferite: apartament, vila, birou, depozit, hala, hotel, pensiune, camera copilului ca baby monitor, etc. Control vocal prin Apple HomeKit Siri, Amazon Alexa, Google Assistant. Dupa inrolarea in aplicatie produsul poate fi controlat de pe mobil 24/24 Dupa instalarea soft-ului puteti redenumi locul, pozitia si nr. camerei Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii: *deschiderea/inchiderea camerei prin programare, *la activarea unui senzor(miscare, usa, etc. altul fata de cel incorporat) sa se activeze camera si implicit orice dispozitiv conectat, etc. Transmisie WiFi 45m pentru transmisie interioara, 100m pentru transmisie in line dreapta fara obstacole (in functie de router). Cum se instaleaza Camera IP Smart Mentor SY006? Pasul 1. Inregistrati-va ca administrator, introduceti-va un cod de scuritate.
  • Pasul 2. Descarcati pe Smartphone, Tableta aplicatia(vezi cartea tehnica) de pe Google Play sau Apple Store.
  • Aplicatia transmite in timp real temperatura exterioara, umiditatea, viteza vantului si presiunea aerului.
  • Pasul 3. Conectati Camera la Aplicatie: I.
  • In dreapta sus dati click pe iconita inch+inch, iar in stanga pe verticala apar mai multe subdomenii, accesati-l pe cel din care produsul face parte, dati click pe el(daca nu reusiti cautati inchalteinch.
  • II.
  • Led/Tasta/FingerPrint clipeste intermitent.
  • III.
  • Accesati, din aplicatie, butonul inchLed-ul indicator se aprinde intermitentinch, astfel incepe instalarea si la 100% a-ti reusit instalarea camerei.
  • Pasul 3. Montati Camera in locatia doritaContinut pachet: 1 buc.
181.99 LeiPret vechi: 187.99 LeiDiscount 4%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Buget-functii-dimensiune poate fi integrata in sistemul
MentorCamere de
Intrebuintari multimpleComunicare supraveghere descurajare alarmare etc
Poate fi utilizata in locatii diferiteApartament vila birou depozit hala hotel pensiune camera copilului ca baby monitor etc
Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenariiDeschidereainchiderea camerei prin programare la activarea unui senzor(miscare usa etc altul fata de cel incorporat) sa se activeze camera si implicit orice dispozitiv conectat etc
AplicatieI
Camera in locatia doritacontinut pachet 1 buc
Smart, ce poate fi folosit pentru locatii diferiteRezidential birou comercial industrial etc trebuie sa se tina cont de cateva informatii de baza acestea fiind1
Device-urile pot fiSenzori de apa gaz fum miscare temperatura etc intrerupatoare becuri prize camere

Despre Mmd

„MMD” se referă în mod obișnuit la „MMD (Multimedia Displays) by TPV”, o marcă asociată cu produsele de afișare. MMD este o filială a TPV Technology Limited, care este un producător global de monitoare și afișaje de computer. Tehnologia TPV este un jucător important în industria display-urilor și este cunoscută pentru producerea de monitoare sub diferite nume de marcă, inclusiv Philips și AOC.

MMD se concentrează pe marketingul și distribuția monitoarelor marca Philips la nivel mondial. Monitoarele produse sub marca MMD dispun de obicei de diverse tehnologii, cum ar fi iluminarea din spate cu LED, panouri IPS, rezoluție înaltă și alte caracteristici avansate de afișare.

Reduceri sisteme supraveghere video pentru interior

Mmd Camera ip smart mentor sy006 premium wifi ptz full hd ir

Mmd Camera ip smart mentor sy006 premium wifi ptz full hd ir

181.99 Lei

Cautari frecvente