Honeywell Camera supraveghere copii, wi-fi, 145 grade, zoom x6, compatibila lyric, card sd
Honeywell

Honeywell Camera supraveghere copii, wi-fi, 145 grade, zoom x6, compatibila lyric, card sd

Vezi magazinul Cartuseria
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Camera supraveghere copii, Wi-Fi, 145 grade, Zoom X6, compatibila Lyric, card SD Acum puteti controla de la distanta atat locuinta dumneavoastra cat si pe cei mici in timp ce dorm sau se joaca.
  • Camera poate fi pozitionata pe o suprafata plana sau montata pe tavan/perete in functie de zona pe care doriti sa o controlati.
  • Camera este prevazuta cu functie audio bidirectionala ceea ce permite sa auziti ceea ce se petrece in casa dar si sa comunicati cu persoanele din incapere.
  • Permite trimiterea de mesaje push si alarme prin aplicatia Home de pe telefonul mobil smart.
  • Aceasta se conecteaza prin aplicatia Lyric si este compatibila cu Amazon Alexa si IFTTT.
  • Camera filmeaza atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, distanta de vizionare pe timp de noapte fiind de 10 metri.
  • Caracteristici: camera pentru supraveghere video; conectare prin aplicatia Lyric; compatibilitate Amazon Alexa si IFTTT; Zoom digital X6; rezolutie video 1080 pixeli; unghi de vizualizare 145 grade; vizionare 10 metri pe timp de noapte; senzor miscare si sunet; setare zone pentru sesizare miscare 4x; comunicare audio bidirectionala; pot fi trimise mesaje push si alarme prin aplicatia Home pe smartphone; depozitare in cloud pana la 24 ore; functie backup care poate fi extinsa cu card SD de maxim 64GB; card SD de 8GB inclus; criptare card SD 256biti; prevazuta cu suport; poate fi pozitionata pe o suprafata plana sau montata pe perete/tavan; cei mici pot fi supravegheati cu usurinta; dispune de un design simplu, discret; culoare alb..
605.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici camera pentru supraveghere video

Despre Honeywell

Honeywell International Inc. este o corporație multinațională conglomerată cu sediul în Charlotte, Carolina de Nord, SUA. Fondată în 1906, Honeywell operează într-o varietate de industrii, inclusiv aerospațială, tehnologii de construcții, materiale și tehnologii de performanță și soluții de siguranță și productivitate.

Honeywell este cunoscut pentru gama sa largă de produse și servicii, care includ:

1. Aerospațial: Honeywell produce motoare de aeronave, avionică, sisteme de management al zborului, sisteme de navigație și alte componente și sisteme aerospațiale atât pentru aplicații comerciale, cât și militare.

2. Tehnologii pentru clădiri: Honeywell oferă sisteme de management al clădirilor, echipamente HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat), sisteme de incendiu și securitate, soluții de management al energiei și tehnologii inteligente pentru clădiri.

3. Materiale și tehnologii de performanță: Honeywell produce produse chimice de specialitate, materiale avansate, tehnologii de proces și soluții de automatizare și control pentru diverse industrii, inclusiv rafinare, petrochimie, auto și producție.

4. Soluții de siguranță și productivitate: Honeywell oferă echipamente de siguranță, echipamente de protecție personală, soluții de automatizare industrială, scanere de coduri de bare, dispozitive de colectare a datelor și software pentru industrii precum sănătatea, logistica, comerțul cu amănuntul și producția.

Honeywell este recunoscut pentru inovația, fiabilitatea și angajamentul față de calitate în industriile pe care le deservește. Produsele și soluțiile companiei sunt folosite de clienți din întreaga lume pentru a îmbunătăți eficiența, siguranța și sustenabilitatea operațiunilor lor. Portofoliul diversificat al Honeywell și prezența globală îl fac lider în mai multe sectoare, contribuind la progresele în tehnologie și standarde industriale.

Categorii Honeywell

Branduri sonerii & interfoane

Honeywell Camera supraveghere copii, wi-fi, 145 grade, zoom x6, compatibila lyric, card sd

Honeywell Camera supraveghere copii, wi-fi, 145 grade, zoom x6, compatibila lyric, card sd

605.00 Lei

Cautari frecvente