Camera video auto Mio mivue c380 dual, full hd, ecran 2inch, gps + camera spate (negru)
Mio

Camera video auto Mio mivue c380 dual, full hd, ecran 2inch, gps + camera spate (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Achizitioneaza in perioada 01.08.2019 31.12.2019 orice Camera Video sau Navigatie GPS Mio si beneficiezi de garantie 36 Luni.
  • Produsele vor beneficia de aceasta garantie in baza Facturii/Bonului fiscal. Înregistrați întreaga călătorie Pornire automată Când porniți mașina, MiVue™ C380 Daul pornește înregistrarea, pentru a fi sigur că toate detaliile călătoriei dvs. sunt înregistrate și salvate pentru momentele în care aveți nevoie de ele.
  • Urmărirea traseului cu GPS integrat Cu GPS integrat, MiVue™ C380 Daul vă urmărește traseul, inclusiv viteza, altitudinea, longitudinea, latitudinea și direcția.
  • Cu ajutorul informațiilor privind camerele de supraveghere care sunt actualizate lunar pe întreaga durată de viață a dispozitivului, veți ști întotdeauna unde există limitări de viteză. Surprinde toate detaliile. Înregistrare 1080p full HD Cu o cameră full HD de 1080 pixeli și o lentilă F1.8, înregistrarea este de înaltă calitate și luminoasă, chiar și în condiții de lumină scăzută. Lentila cu unghi larg de 130° surprinde fiecare detaliu în momentele critice.
  • Partajați cu uşurinţă videoclipurile Fie că înregistrați călătoria pentru asigurare sau pentru a reține momentele care contează pentru dvs., MiVue™ C380 Daul este creată pentru a facilita partajarea.
  • Cu aplicația intuitivă pentru desktop MiVue™ Manager, puteți partaja înregistrările pe Facebook® și YouTube.
  • Vă protejează: mișcări detectabile Senzor G cu 3 axe O schimbare bruscă de direcție poate fi rezultatul unui accident: de îndată ce senzorul G cu 3 axe integrat detectează o mișcare bruscă, înregistrarea este salvată automat și nu poate fi ștearsă, astfel încât nu va trebui să vă întrebați unde sunt datele Adaptabilă la nevoile dumneavoastră Folosiți camera video cum doriți: comutați în modul Fotografiere pentru a face fotografii în prim-plan, în caz de accident.
  • Vedere completă Adaptați dispozitivul la nevoile dvs.: Camera MiVue™ C380 Daul este compatibilă cu camera de spate MiVue™ A30 pentru vedere completă, asigurând faptul că fiecare unghi al călătoriei este înregistrat.
  • Siguranța dvs. este pe primul loc Avertismente privind camerele de supraveghere Drumurile se schimbă, dar dispozitivul dvs. nu rămâne în urmă. Avertismentele privind camerele de supraveghere cu care este dotat dispozitivul MiVue™ C380 Dual se actualizează lunar pe întreaga durată de viață a dispozitivului. ..
929.00 LeiPret vechi: 947.99 LeiDiscount 3%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ProtejeazaMiscari detectabile
O schimbare brusca de directie poate fi rezultatul unui accidentDe indata ce senzorul
Folositi camera video cum doritiComutati in modul
Adaptati dispozitivul la nevoile dvs.Camera

Reduceri camere video auto

Categorii Mio

Camera video auto Mio mivue c380 dual, full hd, ecran 2inch, gps + camera spate (negru)

Camera video auto Mio mivue c380 dual, full hd, ecran 2inch, gps + camera spate (negru)

929.00 Lei

Cautari frecvente