Camera video Sony cx450, full hd, cmos, wifi, zoom optic 30x (negru)
Sony

Camera video Sony cx450, full hd, cmos, wifi, zoom optic 30x (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Sofisticare simplă în acţiune Cameră video de înaltă definiţie Handycam® Încercaţi să obţineţi un impact puternic la înaltă definiţie cu o cameră Sony Full HD Handycam® pregătită de acţiune, oriunde mergeţi.
  • Filmaţi totul, de la scene de deschidere ample la priviri rapide şi intime, cu funcţiile sofisticate care simplifică modul de capturare a ambianţei momentelor cu detalii excepţionale.
  • Neclaritate redusă în capturile pline de acţiune Stabilizare optică SteadyShot™Previne mişcarea pentru a stabiliza filmele chiar şi atunci când vă deplasaţi în timpul capturii.
  • Mod inteligent activ Compensează cu delicateţe mişcarea prin stabilizarea imaginilor cu 5 axe, chiar şi atunci când alergaţi uşor.
  • Focalizare mai inteligentă şi mai rapidă Focalizarea automată inteligentă şi rapidă funcţionează la viteză excepţională şi cu precizie uimitoare.
  • FA inteligentă rapidă funcționează rapid și inteligent Un nou algoritm de focalizare automată optimizează comunicarea dintre obiectiv și procesor pentru o focalizare automată extra rapidă, iar un sistem de ultimă generaţie de predicție a gamei focalizării rapide menține subiectul în focalizare clară. Zoom optic 30x cu unghi larg de 26,8 mm Gama zoom-ului optic de 30x vast al obiectivului ZEISS™ se extinde la o lăţime de 26,8 mm — un unghi de vizualizare suficient de larg pentru a acoperi scenele expansive atunci când este dificil să faceţi un pas înapoi pentru a le încadra.
  • Pentru cei care cer mai mult Înregistrare la rată de biţi de 50 MbpsÎnregistrarea la rată de biţi ridicată în format XAVC S capturează clar chiar şi scenele cu modificări uniforme, cu multă mişcare.
  • Microfon pe 5.1 canale sunet surround Microfonul încorporat capturează clar sunetele pentru a transmite şi mai mult din ambianţa scenei originale.
  • My Voice Cancelling Reduce intensitatea vocii dvs. înregistrată atunci când filmaţi din partea stângă, din spatele camerei.
  • Efectele speciale adaugă impact filmelor Aveţi la dispoziţie funcţii utile şi efecte excepţionale.
2,119.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Despre Sony

Sony Corporation este o corporație multinațională conglomerată cu sediul în Tokyo, Japonia. Este una dintre cele mai mari și mai cunoscute companii de electronice și divertisment din lume.

Iată câteva aspecte cheie ale Sony:

1. **Fondare și istorie:** Sony a fost fondată pe 7 mai 1946, de către Masaru Ibuka și Akio Morita. Compania a început inițial ca un magazin de electronice și mai târziu a evoluat într-una dintre cele mai importante companii de electronice de consum și divertisment la nivel global.

2. **Afaceri diversificate:** Sony operează în diverse segmente de afaceri, inclusiv electronice, jocuri, divertisment și servicii financiare. Compania este implicată în producerea unei game largi de produse și servicii.

3. **Electronică:** Sony este renumită pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, camere foto, smartphone-uri și alte dispozitive electronice. Compania a fost un pionier în dezvoltarea și introducerea de noi tehnologii.

4. **PlayStation:** Sony este un jucător important în industria jocurilor de noroc, în primul rând prin intermediul mărcii PlayStation. Consolele de jocuri PlayStation, cum ar fi PlayStation 4 și PlayStation 5, sunt foarte populare, iar Sony produce și software de jocuri.

5. **Divertisment:** Sony Pictures Entertainment este filiala de film, producție de televiziune și distribuție a companiei. Sony Music Entertainment este una dintre cele mai mari companii de muzică din lume.

6. **Soluții de imagistică și detecție:** Sony este lider în dezvoltarea tehnologiilor de imagistică și detecție. Compania produce camere, senzori și alte produse legate de imagini.

7. **Servicii financiare:** Sony are o divizie de servicii financiare care include servicii bancare și de asigurări.

8. **Inovație:** Sony are o istorie de inovație și a fost responsabilă pentru introducerea mai multor produse și tehnologii inovatoare. Exemplele includ Walkman, consolele de jocuri PlayStation și o serie de progrese audiovizuale.

Impactul Sony se extinde în diverse industrii, iar produsele sale sunt recunoscute și utilizate pe scară largă la nivel global.

Reduceri camere video

Categorii Sony

Camera video Sony cx450, full hd, cmos, wifi, zoom optic 30x (negru)

Camera video Sony cx450, full hd, cmos, wifi, zoom optic 30x (negru)

2,119.99 Lei

Cautari frecvente