Camera video sport, Klausstech, calitate full hd, rezistenta la apa, 1080p / 720p, galben
Klausstech

Camera video sport, Klausstech, calitate full hd, rezistenta la apa, 1080p / 720p, galben

Vezi magazinul Celsiusonline
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • De ce utilizarea unei camere video sport pentru vlogging este o idee buna?Aceasta are foarte multe beneficii atunci cand o comparam cu alte tipuri de camere.PortabilitateaCamerele sunt proiectate pentru a fi super portabile – ceea ce este cu adevarat util pentru vlogging.
  • In timp ce alte camere sunt mult mai voluminoase si greu de transportat, acest tip de camera incape cu usurinta intr-un buzunar.
  • Acest lucru este util mai ales daca utilizati camera in afara casei sau biroului dvs sau daca calatoriti frecvent.
  • De asemenea, fiind o camera video sport atat de mica, puteti sa o utilizati in public fara sa atrageti atentia.Calitatea sunetuluiUna dintre cele mai mari probleme pe care le au majoritatea camerelor video de pe piata este sunetul.
  • Veti fi aproape intotdeauna nevoiti sa cumparati un microfon extern.
  • Nu numai ca acesta costa bani, dar este de asemenea, o alta piesa de echipament pe care va trebui sa o aveti intotdeauna cu dvs.
  • Acest lucru face ca procesul de inregistrare video sa fie mai complicat si va poate incetini destul de mult.Camera KlaussTech, pe de alta parte, stie sa gestioneze mult mai bine sunetul, mai ales daca sunteti in apropierea camerei.
  • Ca si in cazul altor microfoane, va trebui sa aveti mai multa grija atunci cand este vant puternic afara.
  • Cu toate acestea, cele mai recente camere video sport au devenit mult mai putin susceptibile la zgomotul vantului.Rezolutia 4KDaca sunteti in cautarea unei camere video ieftine care sa filmeze 4K, atunci aceasta camera este ceea ce cautati.
  • Acesta este intr-adevar unul dintre cele mai impresionante lucruri despre : cum poate o camera mica si ieftina sa creeze aceste imagini uimitoare 4K?ConstructiaDaca folositi echipamentul potrivit, o camera video sport este foarte greu de stricat.
195.01 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

DespreCum poate o camera mica si ieftina sa creeze aceste imagini uimitoare 4kconstructiadaca folositi echipamentul potrivit o camera video sport este foarte greu de stricat
In plus, cele mai recente modele sunt rezistente si la apa, astfel incat puteti filma fara probleme in ploaie sau atunci cand faceti scufundari.specificatiiRezolutie1080p (15fps) 720p (30fps)format videoavitimp de inregistrarepana la 320 minimpermeabil30 mdimensiune593x246x411 mmbateriebaterie reincarcabila cu litiudimensiunea ecranuluilcd de 2 inchilentilaunghi larg 140 card de memoriemicro
Sdhc (nu este inclus)dimensiune maxima, card de memorie32
IesireMicro
Usbpachetul include1 carcasa impermeabila1x bara de maner montare pe stalp6x

Reduceri televizoare, audio-video si hifi

Categorii Klausstech

Branduri camere video

Camera video sport, Klausstech, calitate full hd, rezistenta la apa, 1080p / 720p, galben

Camera video sport, Klausstech, calitate full hd, rezistenta la apa, 1080p / 720p, galben

195.01 Lei

Cautari frecvente