Cantar de baie Omron body fat meter bf-214, 150kg
Omron

Cantar de baie Omron body fat meter bf-214, 150kg

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cu ajutorul unui analizor corporal Omron BF 214 este usor de realizat determinarea compozitiei corpului dumneavoastra la domiciliu .Omron BF 214 asigura cea mai simpla cale pentru verificarea grasimii corporale, greutatea sau indicele de masa corporala (IMC). De asemenea puteti afla informatii cu privire la muschii scheletali pentru o imagine completa asupra compozitiei corporale a corpului dvs.
  • Omron BF 214 permite compararea valorilor obtinute cu cele de la ultima masuratoare.Analizorul corporal Omron BF 214 masoara procentul de tesut adipos prin metoda analizei impedantei bioelectrice (IB).Muschii, vasele sanguine si oasele sunt tesuturi ale corpului cu un continut ridicat de apa care conduc cu usurinta electricitatea.
  • Tesutul adipos are o conductibilitate electrica scazuta.Omron BF 214 trimite prin corpul dvs. un curent electric extrem de slab, de 50 kHz si mai putin de 500 µA pentru a determina cantitatea de tesut adipos.
  • Acest curent electric slab nu este simtit in timp ce utilizati analizorul corporal Omron BF 214.In vederea determinarii compozitiei corporale, Omron BF 214 utilizeaza impedanta electrica a corpului, impreuna cu informatiile despre inaltime, greutate, varsta si sexul dumneavoastra si afiseaza rezultatele.
  • PERIOADA RECOMANDATA PENTRU MASURAREPe parcursul unei zile, cantitatea de apa din corp are tendinta de a se deplasa treptat catre membrele inferioare.
  • Acesta este motivul pentru care seara si noaptea se manifesta tendinta de umflare a picioarelor si gleznelor.Cantitatea de apa din partea superioara si inferioara a corpului au valori diferite dimineata si seara, ceea ce inseamna ca si impedanta bioelectrica a corpului variaza si ea.
  • Se recomanda utilizarea analizorului corporal Omron BF 214 in acelasi mediu si in aceleasi circumstante zilnice.Va recomandam sa efectuati masuratorile intotdeauna dimineata, dupa trezire si golirea vezicii urinare.Evitati efectuarea de masuratori in urmatoarele conditii :imediat dupa exercitii fizice intense, dupa baie sau sauna.dupa ce ati baut alcool sau o cantitate mare de lichide, dupa consumul de alimente.Cartea tehnica: Apasati aici!..
320.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Reduceri cantare de baie

Categorii Omron

Cantar de baie Omron body fat meter bf-214, 150kg

Cantar de baie Omron body fat meter bf-214, 150kg

320.99 Lei

Cautari frecvente