Pestmaster Capcana gandaci biostop 4 buc
Pestmaster

Pestmaster Capcana gandaci biostop 4 buc

Vezi magazinul Fitomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Este un produs nontoxic care se utilizeaza pentru monitorizarea gandacilor pentru eliminarea infectiilor de gandaci precum si pentru neutralizarea unei zone libere de gandaci.Avantaje:Atrage in mod eficient si elimina gandacii fara ca produsul sa contina insecticid.
  • Utilizarea produsului este simpla.Nu are efect negativ asupra mediului inconjurator (copii animale). Isi mentine efectul timp de 3 – 4 saptamani dupa expunere.Mod de utilizare:1. Indepartati folia protectoare de pe suprafata lucioasa a capcanei.2. Asezati tableta atractanta pentru gandaci in mijlocul suprafetei lipicioase si asamblati capcana in forma de casuta.3. Amplasati capcana in locurile cele mai frecventate de gandaci respectiv sub chiuveta in spatele frigiderului langa cosul de gunoi.4. Pentru a obtine rezultate bune este recomandata amplasarea mai multor capcane in acelasi timp.5. In cazul in care dupa 4-5 zile de la amplasare nu se observa gandaci in capcane mutati-le in alte locuri.Alte informatii:Mod de ambalare:CutieNumar de placi / cutie: 4 buc.
20.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Gandaci.avantajeAtrage in mod eficient si elimina gandacii fara ca produsul sa contina insecticid
Isi mentine efectul timp de 3 – 4 saptamani dupa expunere.mod de utilizare1
In cazul in care dupa 4-5 zile de la amplasare nu se observa gandaci in capcane mutati-le in alte locuri.alte informatiiMod de ambalarecutienumar de placi cutie4 buc

Categorii Pestmaster

Pestmaster Capcana gandaci biostop 4 buc

Pestmaster Capcana gandaci biostop 4 buc

20.99 Lei

Cautari frecvente