Carcasa functionala Sp Connect samsung s9/s8
Sp Connect

Carcasa functionala Sp Connect samsung s9/s8

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Functionalitate: Husa subtire si functionala va protejeaza smartphone-ul in orice moment si va permite sa il montati pe o mare varietate de suporturi SP Connect.
  • Montati in siguranta telefonul prin rasucire la 90 ° pentru a bloca mecanismul atunci cand mergeti cu bicicleta, conduceti, alergati, jucati golf sau in timpul altor activitati zilnice.
  • Caracteristici componente: Husa de telefon: subtire, de protectie, functionala; utilizarea tuturor porturilor si butoanelor; constructie husa cu 3 straturi pentru o protectie maxima; functionalitatea incarcarii wireless nu este afectata.
  • Continut pachet: 1x Carcasa telefon 1x Suport standard Despre brandul SP CONNECT SP CONNECT este o marca inregistrata a companiei de talie mondiala SP United Holding AG.
  • Compania include locatii in tari precum: Germania, Austria, Slovacia, China si SUA.
  • Proprietarul austriac si directorul general, Thomas Krenn, au pus bazele fondarii primei companii in Birgel (Germania), in 1988, pentru a produce propriile legaturi de snowboard (snowboard bindings). Treizeci de ani mai tarziu, SP Bindings este inca pe piata si continua sa se bucure de o mare popularitate in randul oamenilor.
  • Competentele fundamentale ale companiei din Germania constau in proiectarea sculelor, fabricarea sculelor si turnarea prin injectie.
  • Drept urmare, compania s-a impus ca furnizor al industriei auto in ultimele doua decenii.
  • Incepand cu anul 2002, produsele SP CONNECT, SP Gadgets, SP Bindings si brandul de accesorii pentru camere sport, sunt trimise catre distribuitori din 70 tari de pe 5 continente fiind asigurate cele mai inalte standarde de calitate si factori precum knowhow-ul companiei germane si de o productie proprie constanta.
  • Sediul central al companiei a fost stabilit in Viena de la mijlocul anilor 90’. Asadar sunt unite in acest loc toate brandurile SP, ce tine de vanzari, dezvoltarea produselor, proiectare, tehnologie, marketing si aprovizionare.
179.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

FunctionalitateHusa subtire si functionala va protejeaza smartphoneul in orice moment si va permite sa il montati pe o mare varietate de suporturi
Caracteristici componenteHusa de telefon subtire de protectie functionala
Continut pachet1x
Compania include locatii in tari precumGermania
Acestea sunt imbunatatite de un portofoliu extins, printre care amintimMonturi aceesorii genti si lumini pentru biciclete specifice sportului

Reduceri huse telefoane

Carcasa functionala Sp Connect samsung s9/s8

Carcasa functionala Sp Connect samsung s9/s8

179.00 Lei

Cautari frecvente