Casca de protectie Livall bh62 neo, comanda vocala, bluetooth, alerta sos, microfon, ipx4, difuzoare 1w (negru/rosu)
Livall

Casca de protectie Livall bh62 neo, comanda vocala, bluetooth, alerta sos, microfon, ipx4, difuzoare 1w (negru/rosu)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Casca LIVALL BH62 NEO oferă cea mai bună combinație de siguranță maximă, tehnologie și design.
  • Este o cască foarte ușoară, care cantareste 310 gr, conceputa pentru bicicliștii care iubesc sportul, traseele rutiere sau distanțele lungi.
  • Este prevazuta cu LED-uri in partea din spate, care pot fi controlate folosind telecomanda (deja inclusă in pachet). Este dotata cu difuzoare și microfon de înaltă calitate, care va ajuta sa preluati apeluri, puteți asculta sistemul de navigație sau puteți fi în contact cu colegii dvs. de călătorie prin intermediul funcției Walkie-Talkie. Și toate datorită posibilității de a conecta casca BH60SE NEO prin Bluetooth, cu propria aplicație: LIVALL Riding. În plus, în caz de accident, casca are un senzor de cădere și aplicatia va începe o numărătoare inversă de 90 de secunde, după care un semnal de alertă SOS va fi trimis contactelor selectate anterior pe mobil.
  • Specificatii: Iluminare inteligenta LED Semnalizare directie prin modul de control atasat pe ghidon Difuzoare: Stereo 2×0.5W Bluetooth: BLE4.0+BT4.1 (conectivitate pana la 10m) Alerta SOS Microfon cu protectie anti-vant: -39dB modul de control pentru atasare pe ghidon incarcare Micro USB, DC 5V / 0,5A Giroscop 3 axe Autonomie standby Max. 180 zile Greutate: 310g Gauri ventilare: 25 Aplicatie smartphone Circumferinta: 55-61cm Capacitate acumulator: 3,7V /450mAh Durata incarcare: aprox 3 ore Durata de viață a bateriei: Max. 10 ore pentru lumini / 3-6 ore pentru muzică și lumini Constructie: Spuma EPS si policarbonat de inalta calitate IPX4 rezistent la apă Utilizare: bicicleta, trotineta electrica, hoverboard, bicicleta electrica, skateboard, monociclu, etc Specificatii modul semnalizare: Se ataseaza de ghidon.
  • Se conecteaza prin bluetooth la casca smart si poate fi utilizat pentru a indica directia de deplasare.
  • Dimensiuni: 50mm*30mm*30mm Bluetooth: BLE4.0 Distanta conectare bluetooth: maxim 10 m Baterie: 220mAh (tip CR2032) Durata utilizare: 500h Standby durata de viata: 2 ani Temperaturi utilizare: -20° pana la 60°C Temperatura depozitare: 0 – 60°C Pachetul contine: 1 x Casca smart protectie LIVALL BH62 NEO 1 x modul semnalizare LIVALL 1 x cablu USB 1 x manual de utilizare in limba engleza Functii inteligente Avertizare prin semnale luminoase Sistemul inteligent de iluminare LED va avertiza pe ceilalti participanti la trafic despre intentia de a schimba directia, oferindu-ti un plus de vizibilitate si siguranta, mai ales cand te deplasezi in conditii de iluminare scazuta.
  • Intercom prin intermediul aplicatiei Livall Permite comunicarea intre doi utilizatori de casca smart Livall prin intermediul aplicatiei bluetooth Livall.
  • Redare muzica si podcasturi in difuzoarele incorporate Difuzoarele incorporate in partea superioara iti vor permite sa asculti muzica, fara a acoperi integral urechea, ceea ce permite sa asculti si zgomotele din jur.
  • Sistem Alerta SOS In cazul unui impact sau a unei situatii de urgenta, sistemul de alertare SOS transmite catre persoanele desemnate in aplicatie SMS cu informatii privind pozitionarea GPS a utilizatorului.
  • Sistem de reglare pentru o buna sustinere a capului Designul unic aerodinamic cu 25 gauri de ventilatie Atentie!
799.00 LeiPret vechi: 999.00 LeiDiscount 21%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

AplicatieLivall
SpecificatiiIluminare inteligenta
DifuzoareStereo 205w
BluetoothBle40bt41 (conectivitate pana la 10m)
Ble40
Microfon cu protectie anti-vant39db modul de control pentru atasare pe ghidon incarcare
Greutate310g
Gauri ventilare25
Circumferinta5561cm
Capacitate acumulator37v 450mah
Durata incarcareAprox 3 ore
Durata de viata a baterieiMax 10 ore pentru lumini 36 ore pentru muzica si lumini
ConstructieSpuma
UtilizareBicicleta trotineta electrica hoverboard bicicleta electrica skateboard monociclu etc
Specificatii modul semnalizareSe ataseaza de ghidon
Dimensiuni50mm30mm30mm
Distanta conectare bluetoothMaxim 10 m
Baterie220mah (tip
Durata utilizare500h
Standby durata de viata2 ani
Temperaturi utilizare20 pana la 60c
Temperatura depozitare0 60c
Pachetul contine1 x

Reduceri accesorii vehicule electrice

Casca de protectie Livall bh62 neo, comanda vocala, bluetooth, alerta sos, microfon, ipx4, difuzoare 1w (negru/rosu)

Casca de protectie Livall bh62 neo, comanda vocala, bluetooth, alerta sos, microfon, ipx4, difuzoare 1w (negru/rosu)

799.00 Lei

Cautari frecvente