Casca wireless Baseus encok a05 bluetooth 5.0 (negru)
Baseus

Casca wireless Baseus encok a05 bluetooth 5.0 (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Casca Wireless in-ear Baseus Encok A05 se conecteaza cu ajutorul tehnologiei Bluetooth V5.0 ce ofera o raza de actiune de pana la 10 metri fata de dispozitivul la care este conectata.
  • Este ideala pentru utilizare atunci cand sunteti la volan, dar nu numai fiind foarte usor de utilizat.
  • Nu are butoane ca alte casti Bluetooth si se controleaza foarte usor print-o simpla atingere.
  • Atingeti o singura data mijlocul suprafetei pentru a raspunde, pentru a pune pauza melodiei sau pentru a da play.
  • In momentul in care primiti un apel il puteti respinge prin atingerea mai lunga, timp de 3 decunde, a zonei de control.
  • Atingeti de doua ori pentru a accesa functia de asistent vocal a telefonului.
  • Datorita finisajelor de calitate nu trebuie sa va faceti griji ca zona de control a castii se va matui, aceasta este electroplacata si vopsita cu o vopsea speciala ce rezista la uzura zilnica.
  • Ofera un sunet de calitate atat in timpul apelurilor cat si atunci cand ascultati playlist-ul favorit.
  • Bateria de 40 mAh genereaza o autonomie de pana la 6 ore de redare media si pana la 350 de ore de asteptare.
  • Instructiuni de utilizare: 1. Cand asociati casca prima data verificati ca distanta dintre dispozitiv si aceasta sa fie de maxim 1 metru 2. Porniti casca cu ajutorul butonului On/Off aflat pe lateral 3. Dupa pornire led-ul castii trebuie sa lumineze alb intermitent, semn ca a intrat in modul de bootare 4. Porniti conexiunea Bluetooth a dispozitivului si cautati: inchBaseus Encok A05inch 5. Unele dispozitive cer un cod de asociere: inch0000inch 6. In cazul in care conexiunea esueaza va rugam reluati pasii de mai sus Caracteristici: casca wireless in-ear Bluetooth V5.0 raza de actiune: pana la 10 m material: ABS + Silicon interfata de incarcare: USB control doar prin atingeri (Touch control) suprafata touch electroplacata pentru rezistenta la uzura capacitate baterie: 40mAh / 3.7V autonomie redare media: pana la 6 ore standby: pana la 350 ore timp de incarcare: pana la 1.5 ore frecventa raspuns: 20Hz-20KHz led indicator culoare: Negru compatibila cu majoritatea dispozitivelor Bluetooth
70.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Utilizare1
Bluetooth a dispozitivului si cautatiInchbaseus
Unele dispozitive cer un cod de asociereInch0000inch 6
Caracteristici casca wireless inear
V5.0 - raza de actiunePana la 10 m materialabs
Silicon - interfata de incarcareUsb control doar prin atingeri (touch control) suprafata touch electroplacata pentru rezistenta la uzura capacitate baterie40mah 37v autonomie redare mediapana la 6 ore standbypana la 350 ore timp de incarcarepana la 15 ore frecventa raspuns20hz20khz led indicator culoarenegru compatibila cu majoritatea dispozitivelor

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri casti bluetooth

Categorii Baseus

Branduri casti bluetooth

Casca wireless Baseus encok a05 bluetooth 5.0 (negru)

Casca wireless Baseus encok a05 bluetooth 5.0 (negru)

70.99 Lei

Cautari frecvente