Casti alergare Sony xb80bs extra bass, bluetooth (negru)
Sony

Casti alergare Sony xb80bs extra bass, bluetooth (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Duceţi performanţa la nivelul următor cu EXTRA BASS™ Căşti sport lavabile cu conectivitate Bluetooth® wireless Depăşiţi-vă limitele cu MDR-XB80BS.
  • Sunetul EXTRA BASS™ vă oferă energie să lucraţi mai intens, iar Bluetooth® cu LDAC redă în timp real muzică la cea mai înaltă calitate.
  • Designul rezistent înseamnă că aceste căşti se pot spăla după antrenament.
  • Duceţi performanţa la nivelul următor Funcţia puternică EXTRA BASS™ vă asigură că aveţi energia necesară pentru a merge până la capăt.Redare wireless de înaltă fidelitate, în timp real Conectivitatea Bluetooth® şi LDAC vă permite să redaţi în timp real până la şapte ore de muzică de înaltă calitate, fără a vă încurca de fire.Purtaţi şi spălaţi Designul IPX5 este rezistent la stropire, pentru ca dvs. să puteţi purta căştile pe ploaie şi să le puteţi curăţa cu apă. Adrenalină instantanee Acum aveţi plusul de energie de care aveţi nevoie.
  • Sunetul EXTRA BASS™ optimizează frecvenţele joase pentru a vă oferi ritmuri mai profunde care vă vor ajuta să vă depăşiţi recordurile personale.
  • Sunteţi gata pentru orice provocare Mulţumită designului robust şi durabil, căştile MDR-XB80BS nu vă vor înşela aşteptările.
  • Certificate conform standardului IPX5, căştile pot îndura antrenamente grele, cum sunt orele de spinning sau chiar activităţile pe apă, cum ar fi vâslitul.
  • Libertate de mişcare Conectivitatea Bluetooth® cu LDAC vă dă posibilitatea de a asculta sunet de calitate fără ca firele să vă restricţioneze mişcările.
  • Cârligele de ureche ergonomice şi sistemul de ajustare a cablului ajută la menţinerea căştilor în poziţie, chiar şi când vă antrenaţi la intensitate maximă. Alegeţi-vă culoarea Disponibile în albastru, în negru şi în roşu, căştile MDR-XB80BS se pot asorta cu echipamentul dvs. de antrenament.. Sony Corp. se angajează în dezvoltarea, proiectarea, fabricarea și vânzarea de echipamente electronice, instrumente, dispozitive, console de jocuri și software pentru consumatori, profesioniști și piețe industriale.
  • Funcționează prin următoarele segmente: servicii de jocuri și rețea, muzică, imagini, divertisment și sunet la domiciliu, produse și soluții pentru imagini, comunicații mobile, semiconductori, servicii financiare și toți ceilalți.
621.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SegmenteServicii de jocuri si retea muzica imagini divertisment si sunet la domiciliu produse si solutii pentru imagini comunicatii mobile semiconductori servicii financiare si toti ceilalti

Despre Sony

Sony Corporation este o corporație multinațională conglomerată cu sediul în Tokyo, Japonia. Este una dintre cele mai mari și mai cunoscute companii de electronice și divertisment din lume.

Iată câteva aspecte cheie ale Sony:

1. **Fondare și istorie:** Sony a fost fondată pe 7 mai 1946, de către Masaru Ibuka și Akio Morita. Compania a început inițial ca un magazin de electronice și mai târziu a evoluat într-una dintre cele mai importante companii de electronice de consum și divertisment la nivel global.

2. **Afaceri diversificate:** Sony operează în diverse segmente de afaceri, inclusiv electronice, jocuri, divertisment și servicii financiare. Compania este implicată în producerea unei game largi de produse și servicii.

3. **Electronică:** Sony este renumită pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, camere foto, smartphone-uri și alte dispozitive electronice. Compania a fost un pionier în dezvoltarea și introducerea de noi tehnologii.

4. **PlayStation:** Sony este un jucător important în industria jocurilor de noroc, în primul rând prin intermediul mărcii PlayStation. Consolele de jocuri PlayStation, cum ar fi PlayStation 4 și PlayStation 5, sunt foarte populare, iar Sony produce și software de jocuri.

5. **Divertisment:** Sony Pictures Entertainment este filiala de film, producție de televiziune și distribuție a companiei. Sony Music Entertainment este una dintre cele mai mari companii de muzică din lume.

6. **Soluții de imagistică și detecție:** Sony este lider în dezvoltarea tehnologiilor de imagistică și detecție. Compania produce camere, senzori și alte produse legate de imagini.

7. **Servicii financiare:** Sony are o divizie de servicii financiare care include servicii bancare și de asigurări.

8. **Inovație:** Sony are o istorie de inovație și a fost responsabilă pentru introducerea mai multor produse și tehnologii inovatoare. Exemplele includ Walkman, consolele de jocuri PlayStation și o serie de progrese audiovizuale.

Impactul Sony se extinde în diverse industrii, iar produsele sale sunt recunoscute și utilizate pe scară largă la nivel global.

Reduceri casti alergare

Categorii Sony

Casti alergare Sony xb80bs extra bass, bluetooth (negru)

Casti alergare Sony xb80bs extra bass, bluetooth (negru)

621.99 Lei

Cautari frecvente