Cartuseria.ro
 Casti bluetooth 1mii, 12 ore play time, casti sportive cu functii hands free ipx4,
Cartuseria.ro

Cartuseria.ro Casti bluetooth 1mii, 12 ore play time, casti sportive cu functii hands free ipx4,

Vezi magazinul Cartuseria
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Casti Bluetooth 1Mii, 12 ore play time, casti sportive cu functii hands free IPX4, Casti Bluetooth 1Mii reprezinta cea mai buna alegere!
  • Indiferent daca doriti sa faceti sport sau doar sa va plimbati in natura acum veti avea un companion excelent care reda hiturile preferate intr-o maniera unica, facandu-va sa va reindragostiti de muzica buna!
  • Sunet stereo are o inalta fidelitate gratie codecului aptX si chipset-ului Bluetooth 4.2 CSR8645. Castile 1Mii aptx sunt compatibile cu toate dispozitivele bluetooth, cum ar fi tablete, smartphone-uri cu sisteme de operare Android sau iOS.
  • Bateria dubla din interior ofera cea mai lunga durata de redare pana la 12 ore de conversatie sau muzica continua si pana la 240 de ore de stand by, cu o singura incarcare de 1,5 ore fiind perfecte pentru activitati sportive sau calatorii.
  • Castile sport 1Mii sunt rezistente la transpiratie si la apa.
  • Un strat Nano-Coating protejeaza eficient castile si asigurs durata luga de viata.
  • Sunt perfecte pentru alergare, drumetii, exercitii, sala de fitness, sau calatorii.
  • Sunet stereo mai bogat si mai natural de pe dispozitivele tale. 1Mii aptX ofera voce de calitate deosebita prin tehnologia de izolare a zgomotului CVC 6.0. Caracteristici: tehnologie BLUETOOTH 4.2; raza de actiune 10 m; baterie 120 mAh; sunet APTX & AMBIENT SOUND; impedanta 16 ohm; compatibil cu HSP, HFP, A2DP si AVCRCP; apeluri hands free, reconactare automata la detectarea ultimului device accesat; durata de functionare de pana la 12 ore dupa o singura incarcare de 1.5 h; ajustare pentru confort la purtare; microfon cu anularea zgomotului de fundal CVC 6,0; impermeabile, rezistente la apa si transpiratie IPX4; clip magnetic pentru purtare in siguranta in timpul alergarii sau depozitare; prevazute cu suport de agatare pentru a le fixa bine si confortabil in timpul activitatilor sportive; are inserat buton pentru optiuni de apelare si volum; cablu cu lungime aproximativa de 45 cm care uneste cele 2 casti, lungimea acestuia fiind ajustabila pentru o fixare personalizata in functie de preferintele dvs.; greutate 28 g; dimensiuni 4,2 x 5,6 x3 cm.
  • Pachetul de livrare contine castile, clips-ul de prindere, cablu de incarcare si sase seturi de dopuri siliconice cu diverse forme pentru fi confortabile la purtare, alegandu-le astfel pe cele potrivite pentru dvs..
111.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici tehnologie

Categorii Cartuseria.ro

Branduri casti si handsfree

Cartuseria.ro
 Casti bluetooth 1mii, 12 ore play time, casti sportive cu functii hands free ipx4,

Cartuseria.ro Casti bluetooth 1mii, 12 ore play time, casti sportive cu functii hands free ipx4,

111.00 Lei

Cautari frecvente