Casti bluetooth Plantronics voyager 6200 uc (negru)
Plantronics

Casti bluetooth Plantronics voyager 6200 uc (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Performantă, confort si versatilitate Dispozitivul Voyager 6200 UC are o tehnologie de vorbire clară Plantronics, patru microfoane omnidirectionale si anulare a zgomotului pentru a vă optimiza vocea si pentru a minimiza zgomotul de fundal.
  • Când banderolele vibrează pentru a vă avertiza la un apel primit, căstile sunt pregătite atunci când aveti nevoie de ele.
  • Conectati-vă la toate dispozitivele Echipat cu tehnologie multipoint, Voyager 6200 UC face pereche cu până la opt dispozitive si se poate conecta la oricare două în acelasi timp.
  • Deci, indiferent dacă sunteti pe PC, tabletă, mobil sau alt dispozitiv compatibil Bluetooth, este usor să rămâneti conectat (ă). Și cu gama Bluetooth clasa 1, aveti libertatea de a vă deplasa.
  • Personalizati-vă experienta Personalizati setările Voyager 6200 UC pentru a se potrivi stilului dvs. de lucru si preferintelor personale cu Plantronics Hub, disponibil pentru platforme PC si Mac si mobil (iOS / Android). Gestionarea IT neîntreruptă Plantronics Manager Pro este un software-as-a-service vândut separat , care permite IT-ului să gestioneze dispozitivele care suportă Plantronics, cum ar fi Voyager 6200 UC.
  • IT poate împinge actualizările firmware-ului din orice browser web si poate obtine statistici valoroase din rapoartele privind evenimentele acustice, utilizarea dispozitivului si multe altele...
1,049.99 LeiPret vechi: 1,166.99 LeiDiscount 11%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Reduceri casti bluetooth

Categorii Plantronics

Casti bluetooth Plantronics voyager 6200 uc (negru)

Casti bluetooth Plantronics voyager 6200 uc (negru)

1,049.99 Lei

Cautari frecvente