Casti gaming wireless Asus tuf gaming h3, usb-c, sunet surround virtual 7.1 (negru)
Asus

Casti gaming wireless Asus tuf gaming h3, usb-c, sunet surround virtual 7.1 (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Căști gaming wireless ASUS TUF Gaming H3 Wireless, 2.4 GHz, USB-C, sunet surround 7.1, design ușor, compatibilitate PC, PlayStation® 5, Nintendo Switch™ şi dispozitive mobile Conexiune wireless în banda de 2,4 GHz printr-un dongle USB-C cu o raza de acoperire de până la 25 m Până la 15 ore de autonomie a bateriei Drivere ASUS Essence de 50 mm și tehnologie exclusivă cu cameră etanșă, pentru un sunet captivant Sunet surround virtual 7.1 Control instantaneu și indicator de stare pe cupă Design ușor și pernițe cu răcire rapidă pentru urechi pentru confort în timpul jocurilor Bandă dură din oțel inoxidabil și furcă pentru stabilitate și fiabilitate îmbunătățite Microfon analogic pentru comunicații clare în jocuri Sport multi-platformă pentru PC-uri, PlayStation® 5, Nintendo Switch™ și telefoane mobile O conexiune ultra-rapidă care nu poate fi învinsă Căștile TUF Gaming H3 Wireless sunt proiectate pentru a oferi o libertate incredibilă cu ajutorul conexiunii wireless în banda de 2,4 GHz.
  • Cu drivere ASUS Essence de 50 mm, un design cu cameră etanșă și sunet surround virtual 7.1, TUF Gaming H3 Wireless îți upgradează experiențele audio din jocuri oferind un sunet deosebit de bogat și de captivant.
  • Căștile beneficiază și de un design ușor, pernițe ASUS cu răcire rapidă pentru urechi și o bandă din oțel inoxidabil care oferă confort și fiabilitate gamerilor care se joacă sau fac streaming pentru perioade de timp îndelungate.
  • Performanțe wireless cu latențe ultra-scăzute Căștile wireless tradiționale pot avea probleme cu latențele sau cu conexiunile instabile, însă TUF Gaming H3 Wireless se ridică deasupra tuturor cu conexiunea sa wireless în banda de 2,4 GHz.
  • Asta permite conectarea cu latențe mai mici decât în cazul căștilor cu Bluetooth, ceea ce rezultă într-o transmisie audio aproape în timp real.
  • Ascultă mai mult tip și deplasează-te mai departe Durata extinsă de viață a bateriei căștilor TUF Gaming H3 Wireless permite gamerilor obișnuiți să se bucure cel puțin 8 zile1 de jocuri sau muzică la o singură încărcare, iar gamerii hardcore se pot bucura de peste 15 ore2 de acțiune nonstop. În plus, acoperirea îmbunătățită pe o rază de până la 25 de metri îți permite să te deplasezi liber fără a pierde semnalul audio. 1Pe baza unui timp mediu de joc de două ore pe zi. 2Durata reală de viață a bateriei variază în funcție de utilizare, setări și condițiile de mediu.
  • Deep Bass și claritate de cristal incredibil de detaliate.
  • Camere etanșe exclusive și drivere ASUS Essence Căștile TUF Gaming H3 Wireless au moștenit cele mai iconice funcții ale căștilor de gaming ASUS, inclusiv camerele etanșe exclusive și driverele ASUSS Essence de 50 mm pentru un sunet mai clar, cu bași puternici, care îți oferă o experiență imersivă a jocurilor care sună natural.
  • Sunet surround virtual 7.1 Tehnologia* sunetului surround virtual 7.1 oferă un nivel actualizat de precizie audio care îți va conferi un avantaj competitiv în timpul jocurilor. *Suportată de Armoury Crate Control instantaneu la îndemână TUF Gaming H3 Wireless vin cu controale fizice utile pe cupă, așa că este ușor să ajustezi volumul, să oprești sau să pornești microfonul, sau să pornești sau oprești căștile. 1. Microfon pornit/oprit 2. Control volum și oprire sunet 3. Buton de pornire 4. Indicator de stare de funcționare și pentru alimentare 5. Port de încărcare Confort ușor Cântărind doar 307 grame, construcția ușoară a căștilor TUF Gaming H3 Wireless a fost proiectată pentru a te menține într-o stare confortabilă în timpul sesiunilor de gaming extinse.
  • Pernițe ASUS cu răcire rapidă pentru urechi Căștile TUF Gaming H3 Wireless utilizează pernițe ASUS cu răcire rapidă pentru urechi care sunt fabricate 100 % din piele proteică și o spumă cu memorie cu răcire rapidă, pentru a oferi cel mai bun confort. 1. 100 % piele proteică 2. Spumă cu memorie cu răcire rapidă Fiabilitate pe termen lung.
407.99 LeiPret vechi: 554.99 LeiDiscount 27%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Despre Asus

ASUS este o companie multinațională de hardware și electronică, cu sediul în Taipei, Taiwan. Compania a fost fondată în 1989 de către T.H. Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh și M.T. Liao. ASUS este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de componente de computer, laptop-uri, desktop-uri, monitoare, plăci grafice, echipamente de rețea și diverse alte produse electronice de larg consum.

Categoriile cheie de produse oferite de ASUS includ:

1. **Laptop-uri și desktop-uri:** ASUS produce o gamă largă de laptop-uri și computere desktop pentru diverse scopuri, inclusiv laptop-uri pentru jocuri, ultrabook-uri și stații de lucru.

2. **Plăci grafice:** ASUS este binecunoscută pentru plăcile sale grafice, inclusiv pentru modelele concepute pentru jocuri și computere de înaltă performanță.

3. **Plăci de bază:** ASUS produce plăci de bază pentru computere desktop, satisfacând diverse nevoi, de la jocuri până la uz profesional.

4. **Monitoare:** Compania oferă o varietate de monitoare, inclusiv monitoare pentru jocuri, monitoare profesionale și afișaje ultrawide.

5. **Echipament de rețea:** ASUS produce routere, modemuri și soluții de rețea atât pentru uz casnic, cât și pentru afaceri.

6. **Smartphones:** ASUS are o linie de smartphone-uri sub marca „ZenFone”.

7. **Componente:** ASUS produce diverse componente de computer, inclusiv surse de alimentare, soluții de răcire și dispozitive de stocare.

ASUS este cunoscut pentru inovație, calitatea produsului și o gamă largă de oferte în diferite puncte de preț. Compania are o prezență puternică în comunitățile de jocuri și entuziaști, iar marca sa Republic of Gamers (ROG) este deosebit de populară printre jucători.

Reduceri casti

Categorii Asus

Branduri casti

Casti gaming wireless Asus tuf gaming h3, usb-c, sunet surround virtual 7.1 (negru)

Casti gaming wireless Asus tuf gaming h3, usb-c, sunet surround virtual 7.1 (negru)

407.99 Lei

Cautari frecvente