Casti stereo Sony wh1000xm4l.ce7, bluetooth, microfon (albastru inchis)
Sony

Casti stereo Sony wh1000xm4l.ce7, bluetooth, microfon (albastru inchis)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Casti Wireless Sony WH-1000XM4 cu anularea zgomotului Caracteristici unice: 30 de ore de baterie; Design in jurul urechii (Over ear); Optimizat pentru Alexa si Google Assistant; Cu microfon incorporat pentru apeluri telefonice.
  • Lider in industria castilor cu anulare de zgomot Indiferent daca sunteti intr-o calatorie sau va relaxati intr-o cafenea, castile WH-1000XM4 ofera cele mai bune performante de anulare a zgomotului, pastrand chiar mai multe sunete si mai inalte si de frecventa medie.
  • Libertate wireless, sunet premium LDAC transmite de trei ori mai multe date (cu o rata de transfer de 990 kbps) fata de Bluetooth® conventional, permitand redarea audio de inalta rezolutie comparabila cu o conexiune cu fir.
  • Chiar si fisierele muzicale comprimate sunt ridicate, cu tehnologia noastra evoluata DSEE Extreme ™, pentru o experienta de ascultare mai bogata si mai completa.
  • Functii inteligente pentru a va imbunatati ascultarea WH-1000XM4 foloseste mai multe tehnologii inteligente pentru ascultare perfecta, hands-free.
  • Speak-to-Chat va intrerupe muzica atunci cand porniti o conversatie, iar Wearing Detection intrerupe redarea sau opreste castile atunci cand nu le purtati.
  • Conexiune multipoint WH-1000XM4 poate fi asociat cu doua dispozitive Bluetooth® in acelasi timp.
  • Cand apare un apel, castile dumneavoastra Sony stiu ce dispozitiv suna si se conecteaza automat la cel potrivit.
  • Veti putea, de asemenea, sa schimbati usor si rapid castile pe oricare dintre cele doua dispozitive prin simpla atingere a unui buton.
  • Energie toata ziua si incarcare rapida Cu o autonomie uriasa de 30 de ore a bateriei (cu Noise Canceling pornit), veti avea suficienta energie chiar si pentru calatorii lungi.
1,965.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Unice30 de ore de baterie

Despre Sony

Sony Corporation este o corporație multinațională conglomerată cu sediul în Tokyo, Japonia. Este una dintre cele mai mari și mai cunoscute companii de electronice și divertisment din lume.

Iată câteva aspecte cheie ale Sony:

1. **Fondare și istorie:** Sony a fost fondată pe 7 mai 1946, de către Masaru Ibuka și Akio Morita. Compania a început inițial ca un magazin de electronice și mai târziu a evoluat într-una dintre cele mai importante companii de electronice de consum și divertisment la nivel global.

2. **Afaceri diversificate:** Sony operează în diverse segmente de afaceri, inclusiv electronice, jocuri, divertisment și servicii financiare. Compania este implicată în producerea unei game largi de produse și servicii.

3. **Electronică:** Sony este renumită pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, camere foto, smartphone-uri și alte dispozitive electronice. Compania a fost un pionier în dezvoltarea și introducerea de noi tehnologii.

4. **PlayStation:** Sony este un jucător important în industria jocurilor de noroc, în primul rând prin intermediul mărcii PlayStation. Consolele de jocuri PlayStation, cum ar fi PlayStation 4 și PlayStation 5, sunt foarte populare, iar Sony produce și software de jocuri.

5. **Divertisment:** Sony Pictures Entertainment este filiala de film, producție de televiziune și distribuție a companiei. Sony Music Entertainment este una dintre cele mai mari companii de muzică din lume.

6. **Soluții de imagistică și detecție:** Sony este lider în dezvoltarea tehnologiilor de imagistică și detecție. Compania produce camere, senzori și alte produse legate de imagini.

7. **Servicii financiare:** Sony are o divizie de servicii financiare care include servicii bancare și de asigurări.

8. **Inovație:** Sony are o istorie de inovație și a fost responsabilă pentru introducerea mai multor produse și tehnologii inovatoare. Exemplele includ Walkman, consolele de jocuri PlayStation și o serie de progrese audiovizuale.

Impactul Sony se extinde în diverse industrii, iar produsele sale sunt recunoscute și utilizate pe scară largă la nivel global.

Reduceri casti bluetooth

Categorii Sony

Branduri casti bluetooth

Casti stereo Sony wh1000xm4l.ce7, bluetooth, microfon (albastru inchis)

Casti stereo Sony wh1000xm4l.ce7, bluetooth, microfon (albastru inchis)

1,965.99 Lei

Cautari frecvente