Casti stereo Urbanista seattle, microfon (alb)
Urbanista

Casti stereo Urbanista seattle, microfon (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Seattle nu face compromisuri când vine vorba de stil și calitate, cu sunetul clar și bassul impresionant vei primi o experiență audio extraordinară. Banda ajustabilă alături de pernele ce au spumă cu memorie, transformă Seattle în căști unice.
  • Una din cele mai de remarcat caracteristici este mufa de sunet exta, ce vă oferă oportunitatea de a împărți muzica favorită cu un prieten.
  • Design minimalist Scandinav Urbanista Seattle combină ceea ce are designul scandinav cel mai bun de oferit: un aspect cool minimalist și multe comenzi.
  • Materialele contează, de aceea Seattle vine cu perne din piele proteică premium și cablu textil cu funcții.
  • Confort Pielea premium oferită de căști alături de spuma cu memorie izolantă se mulează după nevoile fiecăruia oferind o experiență muzicală unică. Pentru confortul oferit pe tot parcursul zilei, trebuie doar sa ajustați lungimea acestora și sunteți gata de plecare, iar pentru cei ce sunt mereu pe fugă, Seattle vine cu asistență vocală (Siri sau Google Now). Calitatea sunetului printr-o audiție extraordinară Bucurați-vă de o experiență audio puternică, unde Seattle combină designul elegant cu sunetul clar, înalte definite si bass impresionant...
329.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

OferitUn aspect cool minimalist si multe comenzi

Reduceri casti bluetooth

Casti stereo Urbanista seattle, microfon (alb)

Casti stereo Urbanista seattle, microfon (alb)

329.00 Lei

Cautari frecvente