Casti true wireless Baseus encok wm01, bluetooth 5.0, microfon (alb)
Baseus

Casti true wireless Baseus encok wm01, bluetooth 5.0, microfon (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Castile In-ear Baseus TWS True Wireless sunt fabricate pentru o rezistenta mare impotriva prafului si a umezelii si vin cu tehnologia Bluetooth V5.0. Acestea sunt extrem de usoare, comode in utilizare si cu autonomie mare de functionare.
  • Castile Baseus TWS (adevarat stereo wireless) iti vor oferi o placere extraordinara atunci cand asculti muzica si iti vor permite sa preiei apeluri telefonice fara ajutorul mainilor.
  • Datorita design-ului ergonomic, acestea imbunatatesc confortul atunci cand le purtam si pastreaza intotdeauna castile stabile atunci cand faci exercitii fizice.
  • Castile cantaresc doar 4g, creand astfel o experienta de purtare fantastica.
  • Material: ABS si policarbonat; Versiune: V5.0; Distanta de comunicare: 10m; Timp de standby: 250 de ore; Timp de muzica: 5 ore (70% din volum); Durata de ascultare a muzicii impreuna cu caseta de incarcare: 25 de ore; Timp de incarcare: 1,5 ore; Pachetul contine cablu de incarcare de tip: USB/Type-C.
  • Capacitate baterie casti: 40mAh; Capacitate baterie docking station: 300mAh; Intrare nominala pentru casti: DC5V = 50mA; Curent de consum nominal pentru casti: 8mA; Carcasa de incarcare intrare nominala: DC5V / 300mA; Consum nominal pentru dock-ul de incarcare: 96mA; Interval de raspuns in frecventa: 20Hz-20KHz; Interfata de incarcare: tip C; Potrivit pentru: compatibile cu toate dispozitivele wireless.
88.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

MaterialAbs si policarbonat
VersiuneV50
Distanta de comunicare10m
Timp de standby250 de ore
Timp de muzica5 ore (70 din volum)
Durata de ascultare a muzicii impreuna cu caseta de incarcare25 de ore
Timp de incarcare15 ore
Pachetul contine cablu de incarcare de tipUsbtypec
Capacitate baterie casti40mah
Capacitate baterie docking station300mah
Intrare nominala pentru castiDc5v 50ma
Curent de consum nominal pentru casti8ma
Carcasa de incarcare intrare nominalaDc5v 300ma
Consum nominal pentru dock-ul de incarcare96ma
Interval de raspuns in frecventa20hz20khz
Interfata de incarcareTip
Potrivit pentruCompatibile cu toate dispozitivele wireless

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri casti bluetooth

Categorii Baseus

Branduri casti bluetooth

Casti true wireless Baseus encok wm01, bluetooth 5.0, microfon (alb)

Casti true wireless Baseus encok wm01, bluetooth 5.0, microfon (alb)

88.99 Lei

Cautari frecvente