Casti true wireless Baseus tws simu s1 ngs1-02, bluetooth 5.1, microfon, active noise canceling (alb)
Baseus

Casti true wireless Baseus tws simu s1 ngs1-02, bluetooth 5.1, microfon, active noise canceling (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Castile in-ear wireless Baseus Simu S1 au o autonomie mare a bateriei de pana la 10 ore de redare (4,5 ore cu ANC-Active Noise Canceling pornit) sau 5 ore de apeluri.
  • Bateria se incarca in aproximativ doua ore, iar pentru incarcare este necesar un cablu cu mufa microUSB conectat la o sursa de curent (inclus in pachet cablu USB la microUSB). Chip-ul Bluetooth 5.1 asigura o conexiune stabila pe o raza de pana la 10 metri.
  • Vocea in timpul apelurile este imbunatatita, iar consumul de energie redus.
  • Tehnologia ANC Active Noise Canceling foloseste microfonul pentru a detecta zgomotul, chip-ul incepe sa il proceseze si apoi castile emit unde de sunet opuse zgomotului pentru a-l anula sau diminua.
  • Bucura-te de muzica preferata si apeluri clare in orice mediu.
  • Castile se pot purta timp indelungat fara a provoca dureri datorita design-ului ergonomic si greutatii reduse.
  • Sunt dotate cu un suport flexibil ce se aseaza in jurul gatului si nu permite pierderea castilor, in plus carcasa acestora este magnetica fiind usor de purtat in jurul gatului.
  • Microfonul este incorporat in telecomanda aflata pe bratul drept al suportului din jurul gatului.
  • Telecomanda are trei butoane ce permit controlul apelurilor sau playlist-ului.
  • Permite controlul volumului cu ajutorul butoanelor + / -. Puteti pune pauza sau da play prin apasarea butonului multifunctional o singura data.
297.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici casti wireless inear
Bluetooth 5.1 - sunet de calitate, bass puternic - raza de actiunePana la 10 metri design ergonomic suport pentru prindere in jurul gatului microfon incorporat in telecomanda de pe fir permite controlul volumului si al playlistului fara a atinge telefonul tehnolofie
Canceling - capacitate baterie100mah 37v redare muzicapana la 45 ore 5 ore (tehnologie de anulare a zgomotului ambiental va descreste acest timp) autonomie apeluripana la 8 ore standby300 ore timp de incarcareaprox 15 ore pachetul continecasti
S1, 2 perechi de geluri, cablu microusb, manual de utilizare - culoareAlb casti compatibile cu dispozitivele

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri casti bluetooth

Categorii Baseus

Branduri casti bluetooth

Casti true wireless Baseus tws simu s1 ngs1-02, bluetooth 5.1, microfon, active noise canceling (alb)

Casti true wireless Baseus tws simu s1 ngs1-02, bluetooth 5.1, microfon, active noise canceling (alb)

297.99 Lei

Cautari frecvente