Casti true wireless Blackview airbuds 6, bluetooth, waterproof ipx7, touch control (alb)
Blackview

Casti true wireless Blackview airbuds 6, bluetooth, waterproof ipx7, touch control (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Design semi-translucid Noul aspect al stilului și esteticii Designul unic semi-translucid îl diferențiază de majoritatea carcaselor de încărcare.
  • Apariția ovală creată cu curbe streamline și finisaj mat moale aduce senzații deosebite în mână. Construit compact și ușor, încapă în buzunar.
  • Design ergonomic pe jumătate intrauricular Conceput pentru o potrivire confortabilă și sigură Cu date de cercetare despre contururile urechii de la mii de utilizatori și sute de runde de teste reale de purtare și optimizare, detaliile au fost îmbunătățite repetat pentru a-l face ergonomic și pentru a se potrivi confortabil și sigur în ureche, fără să cadă ușor.
  • Ușurință în purtare pe tot parcursul zilei Cu un design solid din material durabil ABS și PC, acoperit cu un finisaj lucios, fiecare căști cântărește doar 3,2 g, aproximativ 40% mai ușoare decât media, pentru a reduce oboseala cauzată de orele de purtare și a extinde bucuria auditivă. 20 de ore Mic dar puternic.
  • O încărcare completă de 1,5 ore pentru carcasa de încărcare oferă până la 20 de ore de redare continuă a muzicii.2 oreNumai 10 minute de încărcare pentru carcasa de încărcare oferă până la 2 ore de bucurie muzicală. Rămâi captivat mai mult timp. 5 ore Încărcați căștile complet în 1 oră pentru a dura mai mult și a suporta până la 5 ore de redare a muzicii.*Durata reală a bateriei variază în funcție de tipul de muzică, volum, dispozitive conectate etc.
  • Driver dinamic de 13 mm Sunet superior care te încântă Driverul dinamic mare de 13 mm cu diafragmă compozită PU și PEEK sensibilă redă sunet clar și echilibrat, cu detalii mai bogate, de la înalte puternice, medii moi până la bas profund.
  • Lasă-ți urechile să se scalde în fiecare notă de excelență. Bluetooth 5.3 Mai rapid și mai stabil în conectare De la Bluetooth 5.0 la Bluetooth 5.3, asigură o conectivitate și transmisie mai rapidă și mai stabilă, o interferență mai puternică, o latență mai mică și un consum mai redus de energie pentru a-ți îmbunătăți experiența de ascultare.
  • Deschidere și conectare instantanee Asociere instantanee, pregătit să începi Carcasa de încărcare adoptă un comutator Hall avansat.
  • Asociază o dată, iar de atunci înainte, căștile se vor recunoaște și vor se vor conecta automat la smartphone-ul sau tableta ta ori de câte ori deschizi carcasa.
  • Atingere pentru a opera Control la atingeri ușoare AirBuds 6 oferă un control convenabil prin atingere și răspunde cu precizie la fiecare mișcare a ta.
129.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Categorii Blackview

Branduri airpods si audio

Casti true wireless Blackview airbuds 6, bluetooth, waterproof ipx7, touch control (alb)

Casti true wireless Blackview airbuds 6, bluetooth, waterproof ipx7, touch control (alb)

129.00 Lei

Cautari frecvente