Cleste Korda mini krimp pentru sertizat
Korda

Cleste Korda mini krimp pentru sertizat

Vezi magazinul Pescar-expert
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Instrument Korda Mini Krimp sertizarea este o modalitate excelenta de a realiza monturi ingrijite si puternice, mai ales atunci cand utilizati materiale mai rigide si/sau mai groase, care pot fi greu de innodat eficient in plus, va permite sa obtineti lungimea corecta a legaturii pe carlig de fiecare data-util in special pentru monturile chod.
  • Obtinerea corecta, totusi, atunci cand sertizei ceva, astfel incat sa nu alunece sau sa slabeasca materialul, este intotdeauna o ingrijorare, dar acest Mini Krimp Tool rezolva o mare parte a aceastei probleme, deoarece este conceput intentionat pentru a fi utilizat cu cele trei dimensiuni de bride Krimp existente falcile sunt marcate cu XS, S si L pentru a indica slotul care ar trebui folosit pentru fiecare dimensiune.
  • Atata timp cat bridele Krimps sunt potrivite cu un diametru adecvat de fir de legatura cu carlig, Mini Krimp Tool va va permite sa creati conexiunea perfecta de fiecare data.
  • Este fabricat din otel moale, cu manere cauciucate, pentru a va permite sa obtineti o aderenta buna si sa va asigurati ca presiunea corecta este aplicata unei bride Krimp, in plus are un taietor de fir in falci, care este util la realizarea monturilor.
  • Mini Krimp Tool este foarte compacta, asa ca se va potrivi cu usurinta in cutia dvs. de echipament sau similar, dar va permite totusi sa obtineti suficienta forta pentru a forma conexiunea sertizata perfecta de fiecare data.
  • Pentru monturi sertizat; Otel inoxidabil cu manere cauciucate; Include un taietor de fir; Vine cu deschideri pentru Krimps mici si mari
87.95 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Reduceri conexe

Categorii Korda

Branduri accesorii

Cleste Korda mini krimp pentru sertizat

Cleste Korda mini krimp pentru sertizat

87.95 Lei

Cautari frecvente