Cleste multifunctional 3 in1 multi cut

Cleste multifunctional 3 in1 multi cut

Vezi magazinul Techstar
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Clestele multifunctional 3 in1 Multi Cut face parte din gama de scule de mana profesionale fiind recomandat pentru taierea cablurilor, pentru gradinarit sau pur si simplu il puteti folosi in gospodarie pentru a taia diverse obiecte.
  • Multi Cut 3 in1 dispune de 3 lame rigidizate cu slefuire de precizie si sistem special de blocare iar corpul acestuia este realizat din otel chirurgical, inoxidabil, calit, cu manere din material plastic aderent rezistent la socuri.
  • Taisul multifunctional al acestui cleste din otel inoxidabil, calit si tratat in ulei este ideal pentru cosmetizarea plantelor din gradina sau a copacilor fiind recomandat pentru taierea ramurilor groase sau pentru orice tip de taiere in gradina, avand capacitatea de a taia pana la diametre de 50 mm.
  • Clestele multifunctional 3 in 1 Multi Cut se poate folosi ca si: Cutter Foarfeca/cleste de gradina Sfic sau cleste pentru taiere cabluri, sfori sau diverse obiecte din gospodarie Mecanismul unic de care dispune mareste capacitatea de taiere si o repartizeaza in mod egal pe intreaga perioada necesara pentru taiere eliminand incordarea si durerea in timpul folosirii indelungate.
  • Multi Cut este fabricat din aliaj special care il face mai usor si bineinteles rezistent, cu lamele de taiere acoperite cu un strat PTFE antifrictiune.
  • Tehnologia patentata a lamelor cu contracutit drept proiectate pentru taierile de precizie, permit taierea cu varful lamelor.
  • Nota: Imaginile folosite au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate...
79.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SiCutter
NotaImaginile folosite au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate

Reduceri casa & gradina

Cleste multifunctional 3 in1 multi cut

Cleste multifunctional 3 in1 multi cut

79.00 Lei

Cautari frecvente