Combina frigorifica Candy cce7t620ex, no frost, 377 l, wi-fi, clasa e, h 200 cm (argintiu)
Candy

Combina frigorifica Candy cce7t620ex, no frost, 377 l, wi-fi, clasa e, h 200 cm (argintiu)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Tehnologia TOTAL NO FROST Tehnologia TOTAL NO FROST impiedica formarea stratului de gheata pe peretii din interiorul frigiderului.
  • Acum nu mai pierzi timpul cu decongelarea care inainte era realizata manual.
  • Tehnologia TOTAL NO FROST Spre deosebire de tehnologia statica tehnologia NO FROST reduce formarea de mucegai si de bacterii pe alimente cu pana la 94%. *In imagine avem o comparatie realizata dupa ce am tinut 5 zile alimentele in frigider Tehnologia TOTAL NO FROST CIRCLE+ In combina frigorifica Candy iti poti pastra alimentele proaspete cu 40% mai mult timp, oriunde le depozitezi si asta datorita noii tehnologii TOTAL NO FROST CIRCLE+. Curentii de aer proiectati pe peretii laterali ai echipamentului frigorific asigura o mai buna conservare si impiedica uscarea alimentelor.
  • Combinele Candy Candy a conceput produse mai inteligente si mai incapatoare, ce ofera capacitate optimizata si controlul temperaturii, multumita, de asemenea, si noii interfete electronice intuitive.
  • Candy va ofera produse din cele mai bune materiale, cu cele mai delicate finisaje, ergonomice si usor de folosit contribuind astfel la confortul casei dumneavoastra.
  • Flexibilitatea maxima a rafturilor iti permite compartimentarea si personalizarea interiorului in diferite moduri alese de tine.
  • Iluminare LED Toate combinele frigorifice Candy sunt echipate cu sistemul de iluminat TOP LED LIGHT.
  • Acesta va permite sa aveti o vizibilitate foarte buna asupra alimentelor depozitate in combina frigorifica.
  • Datorita sursei de lumina, totul in frigider este clar vizibil chiar si atunci cand bucataria este intunecata noaptea.
  • Panoul de control Setarea electronica dubla, pozitionata in exteriorul combinei frigorifice cu pictograme explicative, iti permite un control simplu si intuitiv pentru fiecare compartiment in parte.
2,149.90 LeiPret vechi: 3,099.90 LeiDiscount 31%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Curent10 h
Cooling accelerezi procesul de racireIn acest fel produsele sunt racite mult mai rapid fapt ce duce la pastrareaproprietatilor acestora un timp mai indelungat reducand la maxim riscul posibil de alterare
Freezing din aplicatia hon sau manual, in doi pasiApesi lung tasta
Eco de functionare pentru a optimiza performanta combinei frigorificeTemperatura va fi setata in mod automat la 5c in frigider si 18

Reduceri combine frigorifice

Categorii Candy

Combina frigorifica Candy cce7t620ex, no frost, 377 l, wi-fi, clasa e, h 200 cm (argintiu)

Combina frigorifica Candy cce7t620ex, no frost, 377 l, wi-fi, clasa e, h 200 cm (argintiu)

2,149.90 Lei

Cautari frecvente