Combina frigorifica Lg gbf548nsdzb, 440 l, no frost, clasa a++ (argintiu)

Combina frigorifica Lg gbf548nsdzb, 440 l, no frost, clasa a++ (argintiu)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Seria Design SuperPremium Frigiderele LG oferă performanțe de top și un design superb.
  • Alege dintr-o varietate de finisaje elegante și moderne, pentru a conferi un accent de lux decorului oricărei bucătării. -32% consumului de energie și -25% zgomotului Tehnologia compresorului Linear Inverter de la LG economisește energie, reducând costurile de energie electrică cu până la 32%. Motorul mai eficient face frigiderul mai robust și mai durabil.
  • Iar alimentele rămân proaspete mai mult timp, deoarece sunt întotdeauna răcite la temperatura corectă. Spații Fresh OPTIMIZATE ȘI PERSONALIZATE Un frigider dotat cu o mulțime de caracteristici pentru o conservare optimă a alimentelor: Zona Opti-Temp răcește alimentele la o temperatură perfectă. Zonă Fresh 0 Zona Fresh 0 este o zonă puțin mai rece (cu 1°C mai rece), pentru păstrarea temporară a peștelui sau a cărnii în timpul pregătirii mesei.
  • Moist Balance Crisper Capacul reticulat unic al compartimentului Moist Balance Crisper menține un nivel optim de umiditate, pentru a păstra legumele proaspete și crocante.
  • Total No Frost păstrează mai proaspete alimentele Sistemul Total No Frost de la LG păstrează alimentele la un nivel maxim de prospețime.
  • Sistemul răcește alimentele mai rapid decât mecanismele de răcire obișnuite, garantând siguranța alimentelor. În plus, aerul rece este distribuit omogen în toate zonele frigiderului, astfel încât alimentele să fie păstrate proaspete mai mult timp...
2,877.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

AlimentelorZona

Despre Lg

LG este o cunoscută corporație multinațională conglomerată cu sediul în Coreea de Sud.

Iată câteva aspecte cheie ale mărcii LG:

1. **LG Electronics:** LG este recunoscut pe scară largă pentru divizia sa de electronice de larg consum, LG Electronics. Compania produce o gamă largă de produse electronice, inclusiv televizoare, smartphone-uri, electrocasnice, aparate de aer condiționat, mașini de spălat, frigidere și multe altele.

2. **Comunicații mobile:** LG a fost cândva un jucător important pe piața smartphone-urilor, producând o varietate de smartphone-uri bazate pe Android. Cu toate acestea, în aprilie 2021, LG și-a anunțat decizia de a părăsi afacerea smartphone-urilor din cauza condițiilor dificile de piață.

3. **Electrocasnice:** LG este un jucător important în industria electrocasnicelor, oferind o varietate de produse pentru bucătărie, spălătorie și confort casnic. Acestea includ frigidere, mașini de spălat, mașini de spălat vase, cuptoare și multe altele.

4. **Tehnologia de afișare:** LG este un pionier în tehnologia de afișare, în special în afișajele OLED (Diodă organică emițătoare de lumină). LG Display, o subsidiară a LG Corporation, a fost un jucător cheie în dezvoltarea tehnologiilor de afișare.

5. **Chimie și energie:** LG Chem, o altă divizie a Grupului LG, este implicată în producția de produse chimice, petrochimice și baterii. LG Energy Solutions, o subsidiară a LG Chem, se concentrează pe tehnologia avansată a bateriilor pentru vehicule electrice și stocarea energiei.

6. **Prezență globală:** LG are o prezență globală și este cunoscut pentru produsele și serviciile sale în diferite regiuni din lume. Compania s-a impus ca un brand lider în mai multe industrii.

Reduceri combine frigorifice

Categorii Lg

Combina frigorifica Lg gbf548nsdzb, 440 l, no frost, clasa a++ (argintiu)

Combina frigorifica Lg gbf548nsdzb, 440 l, no frost, clasa a++ (argintiu)

2,877.99 Lei

Cautari frecvente