Convertor audio Gembird, digital, analogic, cablexpert 08257, cu alimentator 5v dc, negru
Gembird

Convertor audio Gembird, digital, analogic, cablexpert 08257, cu alimentator 5v dc, negru

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Permite utilizarea dispozitivelor audio digitale cu receptoare sau amplificatoare audio analogice.
  • Converteste un semnal audio digital Coaxial sau Toslink in audio stereo analog (L / R) Conectori standard de iesire audio RCA (cinch). Transmisie electromagnetica fara zgomot.
  • Alimentare de curent continuu 5V DC inclusa.
  • Specificatii: tip produs : Convertor audio digital analogic destinat pentru : semnal audio, sunet Formate audio de intrare : rata de esantionare (sampling rate) la 32, 44.1 , 48 si 96 KHz, 24-bit S/PDIF flux pe canalele stanga si dreapta Porturi intrare : 1 x RCA (Coaxial) ; 1 x Toslink Porturi iesire : 2 x RCA audio (L / R) Alimentare : 5V DC pana la 2A Consum de energie: 0,5 W maxim Temperatura de operare : 0 70 grade C dimensiuni produs : 51 x 41 x 26 mm greutate produs : 78 g dimensiuni cu ambalaj : 180 x 100 x 30 mm
49.99 LeiPret vechi: 104.99 LeiDiscount 53%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Specificatii tip produsconvertor audio digital analogic destinat pentrusemnal audio sunet
Formate audio de intrareRata de esantionare (sampling rate) la 32 441 48 si 96
Porturi intrare1 x
Porturi iesire2 x
Alimentare5v
Consum de energie05
Temperatura de operare0 70 grade
C - dimensiuni produs51 x 41 x 26 mm greutate produs78 g dimensiuni cu ambalaj180 x 100 x 30 mm

Despre Gembird

Gembird este o companie specializată în producția și distribuția de accesorii și periferice pentru computere. Compania oferă o gamă diversă de produse concepute pentru a îmbunătăți și completa diferite aspecte ale utilizării computerului.

Unele categorii comune de produse de la Gembird includ:

1. **Cabluri și adaptoare:** Gembird produce o varietate de cabluri și adaptoare pentru conectarea și extinderea diferitelor tipuri de dispozitive, cum ar fi cabluri HDMI, cabluri USB și adaptoare de alimentare.

2. **Dispozitive de intrare:** Aceasta include mouse-uri, tastaturi și alte dispozitive de intrare concepute atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru jocuri.

3. **Preze și dispozitive de protecție la supratensiune:** Gembird produce prese de alimentare și dispozitive de protecție la supratensiune pentru a ajuta utilizatorii să-și organizeze și să-și protejeze dispozitivele electronice.

4. **Produse de rețea:** Compania oferă soluții de rețea, inclusiv routere, comutatoare și diverse accesorii pentru crearea și întreținerea rețelelor de calculatoare.

5. **Accesorii PC:** Gembird oferă o gamă de accesorii pentru computere personale, inclusiv soluții de răcire, carcase pentru computer și alte componente.

Reduceri cabluri audio-video

Categorii Gembird

Convertor audio Gembird, digital, analogic, cablexpert 08257, cu alimentator 5v dc, negru

Convertor audio Gembird, digital, analogic, cablexpert 08257, cu alimentator 5v dc, negru

49.99 Lei

Cautari frecvente