Cooler procesor Asus rs lc ii 240, compatibil amd/intel (negru)
Asus

Cooler procesor Asus rs lc ii 240, compatibil amd/intel (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Cooler Procesor Asus RS LC II 240, compatibil AMD/Intel ROG Strix LC II 240 ofera o racire cu lichid de inalta performanta pentru CPU cu o estetica eleganta si moderna.
  • Avand un design cu bucla inchisa si ventilatoare de radiator ROG, racitorul elibereaza intregul potential al unui procesor Intel® sau AMD, permitand in acelasi timp efecte subtile de iluminare multicolora pentru a va accentua constructia.
  • PERSONALIZARE DE NIVEL URMATOREmana-ti stilulDe la un capat la altul, ROG Strix LC II 240 prezinta estetica emblematica ROG.
  • Literele ROG gravate pe partea laterala a radiatorului completeaza literele irizate de pe butucii fiecarui ventilator.
  • Iar capacul pompei compatibil cu Aura Sync radiaza noul logo ROG in orice culoare aleasa de tine.
  • RECE PANA IN MADUVA OASELORDesign optimizat al ventilatoruluiVentilatoarele radiatoarelor ROG sunt reglate special pentru a oferi performante optime pe radiatoarele din seria ROG Strix LC II.
  • Ventilatoarele genereaza 81 cfm / 5 mmH2O pentru o eficienta de racire exceptionala.80.95Design imbunatatit al pompeiSeria ROG Strix LC II este echipata cu cel mai nou design al placii de racire, care dispune de microcanale care ofera o suprafata mai mare pentru disiparea termica a caldurii procesorului.
  • Aceasta caracteristica inovatoare reduce rezistenta termica, oferind o performanta mai eficienta si temperaturi mai scazute.Pompa si ventilatoare controlate prin PWMControlul PWM permite atat pompei, cat si ventilatoarelor radiatorului sa se roteasca la viteze mai mici atunci cand procesorul este la ralanti sau sub o sarcina usoara, contribuind astfel la mentinerea la minimum a nivelului de zgomot.
  • COMPATIBILITATE COMPLETASeria ROG Strix LC II este compatibila cu o gama larga de platforme de placi de baza Intel® si AMD, oferindu-va flexibilitatea de a o asocia cu procesorul ales.
  • De asemenea, este dotata cu tuburi de 380 mm pentru a facilita montarea si rutarea.
869.99 LeiPret vechi: 931.99 LeiDiscount 7%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Asus

ASUS este o companie multinațională de hardware și electronică, cu sediul în Taipei, Taiwan. Compania a fost fondată în 1989 de către T.H. Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh și M.T. Liao. ASUS este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de componente de computer, laptop-uri, desktop-uri, monitoare, plăci grafice, echipamente de rețea și diverse alte produse electronice de larg consum.

Categoriile cheie de produse oferite de ASUS includ:

1. **Laptop-uri și desktop-uri:** ASUS produce o gamă largă de laptop-uri și computere desktop pentru diverse scopuri, inclusiv laptop-uri pentru jocuri, ultrabook-uri și stații de lucru.

2. **Plăci grafice:** ASUS este binecunoscută pentru plăcile sale grafice, inclusiv pentru modelele concepute pentru jocuri și computere de înaltă performanță.

3. **Plăci de bază:** ASUS produce plăci de bază pentru computere desktop, satisfacând diverse nevoi, de la jocuri până la uz profesional.

4. **Monitoare:** Compania oferă o varietate de monitoare, inclusiv monitoare pentru jocuri, monitoare profesionale și afișaje ultrawide.

5. **Echipament de rețea:** ASUS produce routere, modemuri și soluții de rețea atât pentru uz casnic, cât și pentru afaceri.

6. **Smartphones:** ASUS are o linie de smartphone-uri sub marca „ZenFone”.

7. **Componente:** ASUS produce diverse componente de computer, inclusiv surse de alimentare, soluții de răcire și dispozitive de stocare.

ASUS este cunoscut pentru inovație, calitatea produsului și o gamă largă de oferte în diferite puncte de preț. Compania are o prezență puternică în comunitățile de jocuri și entuziaști, iar marca sa Republic of Gamers (ROG) este deosebit de populară printre jucători.

Reduceri coolere cpu

Categorii Asus

Cooler procesor Asus rs lc ii 240, compatibil amd/intel (negru)

Cooler procesor Asus rs lc ii 240, compatibil amd/intel (negru)

869.99 Lei

Cautari frecvente