Cooler procesor Noctua nh-u12a chromax.black, compatibil amd/intel
Noctua

Cooler procesor Noctua nh-u12a chromax.black, compatibil amd/intel

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cooler Procesor Noctua NH-U12A Chromax.Black, compatibil AMD/Intel NH-U12A chromax.black este o versiune complet neagra a premiatului cooler Noctua NH-U12A, un cooler silentios si de calitate superioara.
  • Datorita aceluiasi design asimetric si dovedit al radiatorului single-tower si a ventilatoarelor de ultima generatie NF-A12x25 PWM, acesta ramane fidel formulei de succes a lui NH-U12A de a imbina cea mai buna performanta de racire din clasa sa cu o silentiozitate superba a functionarii si o compatibilitate remarcabila cu RAM, carcasa si PCIe.
  • In acelasi timp, versiunea chromax.black, cu ventilatoarele sale negre si radiatorul acoperit in negru, combina aceste atuuri cu un aspect elegant si invizibil.
  • Completat cu renumitul sistem de montare multi-socket SecuFirm2™, cu compusul termic NT-H1 de calitate, NH-U12A chromax.black este o alegere de lux pentru clientii care cauta un radiator de 120 mm extrem de compatibil, care poate rivaliza cu performanta unitatilor de 140 mm si care arata la fel de bine precum raceste.
  • Racitorul premiat NH-U12ANH-U12A a dovedit in nenumarate teste ca poate egala sau chiar depasi performanta multor racitoare de 140 mm, oferind in acelasi timp compatibilitate cu carcasele de 120 mm si PCIe.
  • Aceasta combinatie castigatoare de performante de top si compatibilitate excelenta a facut ca NH-U12A sa fie premiat si recomandat de peste 100 de site-uri si reviste de hardware din intreaga lume. chromax.black designNH-U12A chromax.black este negru din cap pana in picioare: cu un radiator acoperit cu negru, un ventilator negru cu tampoane anti-vibratii negre, cleme de ventilator negre si piese de montare negre, se potriveste de minune in constructiile all black si este usor de integrat in alte scheme de culori.
  • Performanta de 140mm in dimensiune de 120mmDatorita dispunerii complet revizuite si optimizate in profunzime a celor 7 heatpipe, a suprafetei cu 37% mai mare a aripioarelor (in comparatie cu NH-U12S) si a unei configuratii push/pull cu doua ventilatoare care utilizeaza noile ventilatoare de ultima generatie NF-A12x25, NH-U12A impinge limitele de performanta in clasa de 120mm si poate de fapt sa egaleze sau chiar sa depaseasca multe racitoare cu dimensiuni de 140mm.
  • Compatibilitate 100% cu memoria RAM pe LGA115x si AM4Datorita designului sau asimetric, NH-U12A nu depaseste sloturile de RAM de pe placile de baza Intel LGA115x si AMD AM4, ceea ce asigura un acces usor la module si o compatibilitate de 100% cu repartitoarele de caldura inalte.
  • Pe LGA2066, ventilatorul din spate va depasi sloturile RAM din partea stanga a soclului, astfel incat modulele RAM nu trebuie sa depaseasca 42 mm in inaltime.
  • Dimensiunea clasica a turnului de 120 mm pentru o compatibilitate excelenta cu carcasa si PCIeAvand o inaltime de 158 mm, NH-U12A este suficient de scurta pentru a se potrivi cu majoritatea carcaselor moderne de tip turn de nivel mediu sau superior.
726.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

PicioareCu un radiator acoperit cu negru un ventilator negru cu tampoane antivibratii negre cleme de ventilator negre si piese de montare negre se potriveste de minune in constructiile all black si este usor de integrat in alte scheme de culori
Pwm pentru un control automat convenabil al vitezei prin intermediul placii de bazaPerformanta maxima in sarcina practic silentioasa la ralanti

Reduceri coolere cpu

Cooler procesor Noctua nh-u12a chromax.black, compatibil amd/intel

Cooler procesor Noctua nh-u12a chromax.black, compatibil amd/intel

726.99 Lei

Cautari frecvente