Costum sauna Energy Fit, marimea s
Energy Fit

Costum sauna Energy Fit, marimea s

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Costum sauna Energy Fit; Costumul sauna pentru slabit, reprezinta modul de reducere a greutatii fara infometare sau exercitii fizice istovitoare, de pana la 200g zilnic, din grasimile acumulate.
  • Sanatatea organismului este foarte mult influentata de nivelul toxinelor acumulate in corp, drept urmare o scurta perioada a folosirii costumului sauna, este echivalentul unui dus in interiorul organismului.
  • Toate devin mai simple cu ajutorul costumului sauna, deoarece va puteti misca liber in locuinta, puteti viziona o emisiune TV, sa cititi o carte sau chiar sa mergeti la cumparaturi.
  • Costumul sauna este recomandat oricarei persoane si poate fii utilizat atat de femei cat si de barbati.
  • Recomandari pentru purtarea costumului: -Este recomandat sa va hidratati pe intreaga perioada a folosirii costumului -Este recomandat sa folositi creme hidratante pentru a evita aparitia vergeturilor si a efectului de piele uscata -Este recomandat sa se poarte proximativ 3 ore pe zi -Este recomandat ca la imbracarea costumului de slabit sa se foloseasca pe dedesupt un tricou de bumbac Specificatii Costum sauna pentru slabit: -Masuri disponibile: S, M, L, XL -Material: 100% poliamida..
59.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CostumuluiEste recomandat sa va hidratati pe intreaga perioada a folosirii costumului este recomandat sa folositi creme hidratante pentru a evita aparitia vergeturilor si a efectului de piele uscata este recomandat sa se poarte proximativ 3 ore pe zi este recomandat ca la imbracarea costumului de slabit sa se foloseasca pe dedesupt un tricou de bumbac
Costum sauna pentru slabitMasuri disponibiles
Xl -material100 poliamida

Reduceri pentru intretinere

Categorii Energy Fit

Costum sauna Energy Fit, marimea s

Costum sauna Energy Fit, marimea s

59.00 Lei

Cautari frecvente