Crema abraziva pentru curatarea suprafetelor evans cream cleanser 500 ml

Crema abraziva pentru curatarea suprafetelor evans cream cleanser 500 ml

Vezi magazinul Hygiero
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Aceasta crema abraziva suprafete bucatarie Evans Cream Cleanser este un ajutor de nadejde pentru operatiunile de curatare manuala atat din bucatarii cat si din bai.
  • Desi este foarte eficient, microparticulele din continutul sau nu zgarie suprafetele pe care este utilizat.
  • Recomandari utilizare Este potrivita pentru toate suprafetele din bucatarii si bai cum ar fi: suprafete emailate, ceramica, inox, crom, etc.
  • Caracteristici crema abraziva suprafate bucatarie crema versatila, cu actiune rapida pentru bucatarii si toalete poate fi utilizata pe otel inoxidabil, crom, suprafete emailate si ceramice are un recipient usor de manevrat parfum placut de lamaie pH 10.5 mod de ambalare: flacon 500 ml. este o crema lichida solubila in apa furnizor Evans Vanodine tara de origine: UK Atentionari de utilizare crema abraziva suprafete bucatarie este destinata curatatului manual al suprafetelor recomandam utilizarea unor manusi de protectie nu exista risc de inhalare substante toxice intrucat produsul nu contine substante volatile in caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa curata din abundenta produsul nu este inflamabil a se pastra doar in recipientul original, intr-un loc racoros si bine ventilat.
  • Nu trebuie depozitat in apropierea materialelor oxidante.
  • Instructiuni suplimentare Pentru rezultate optime recomandam urmarea urmatorilor pasi: agitati sticla inainte de utilizare aplicati produsul pe o carpa umeda sau direct pe suprafata. dupa intinderea unfiforma pe suprafata,se freaca usor pentru a indeparta urmele persistente se clateste cu apa din abundenta pentru o stralucire suplimentara, dupa clatire se recomanda steregea suprafetei respective cu o carpa uscata.
19.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

FiSuprafete emailate ceramica inox crom etc
Caracteristici crema abraziva suprafate bucatarie crema versatila, cu actiune rapida pentru bucatarii si toalete poate fi utilizata pe otel inoxidabil, crom, suprafete emailate si ceramice are un recipient usor de manevrat parfum placut de lamaie ph 10.5 mod de ambalareFlacon 500 ml este o crema lichida solubila in apa furnizor
Vanodine tara de origineUk
Pentru rezultate optime recomandam urmarea urmatorilor pasiAgitati sticla inainte de utilizare aplicati produsul pe o carpa umeda sau direct pe suprafata dupa intinderea unfiforma pe suprafatase freaca usor pentru a indeparta urmele persistente se clateste cu apa din abundenta pentru o stralucire suplimentara dupa clatire se recomanda steregea suprafetei respective cu o carpa uscata

Branduri detergenti universali de suprafete

Crema abraziva pentru curatarea suprafetelor evans cream cleanser 500 ml

Crema abraziva pentru curatarea suprafetelor evans cream cleanser 500 ml

19.00 Lei

Cautari frecvente