Cuburi constructii + figurina politist, 46 piese

Cuburi constructii + figurina politist, 46 piese

Vezi magazinul Brazicraciun
  • Construirea diverselor locatii pentru politist va stimula imaginatia copiilor si ii va antrena in cele mai interesante si distractive momente.Caracteristici:setul contine 46 piese cu lungimea cuprinsa intre 2 cm si 10,5 cmpiesele pot fi combinate pentru a crea diverse constructiiprodusul stimuleaza motricitatea, imaginatia si indemanarea copiilorVarsta recomandata: +3 aniAvertizare!Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului.
  • Imaginile de pe acest site au caracter informativ.
  • Produsul nu functioneaza cu baterii.Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult inainte de a se da spre utilizare copilului.
  • Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor.
  • Se recomanda utilizarea produsului sub supravegherea unui adult.
  • Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii.Nerecomandat copiilor cu varsta mai mica de 3 ani!
73.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Momente.caracteristiciSetul contine 46 piese cu lungimea cuprinsa intre 2 cm si 105 cmpiesele pot fi combinate pentru a crea diverse constructiiprodusul stimuleaza motricitatea imaginatia si indemanarea copiilorvarsta recomandata3 aniavertizareprodusul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului

Reduceri seturi de constructie

Cuburi constructii + figurina politist, 46 piese

Cuburi constructii + figurina politist, 46 piese

73.00 Lei

Cautari frecvente