Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii evans extract pro 5 litri

Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii evans extract pro 5 litri

Vezi magazinul Hygiero
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Evans Extract Pro este un detergent covoare aspirator injectie extractie, cu spumare redusa, pentru curatarea mochetelor, a covoarelor si a tapiteriilor cu masina de injectie-extractie.
  • Lasa tesaturile curate, fara reziduuri si proaspete.
  • Mentine si imbunatateste rezistenta la pete.
  • Reziduurile sunt usor de indepartat prin aspirare uscata.
  • Recomandari utilizare Evans Extract Pro este un sampon pentru covoare si tapiterii, ideal pentru a fi folosit cu o masina de injectie/extractie, pentru a indeparta petele si murdaria.
  • Caracteristici detergent covoare aspirator injectie extractie: impact redus asupra mediului, poarta eticheta verde W.E.I.R. pH 12.3 mentine si creste rezistenta la pete permite ca mizeria uscata sa fie ridicata cu usurinta in timpul aspirarii contine un parfum floral proaspat potrivit pentru covoare si tapiterie rezistente la culoare. ideal pentru utilizare in zone cu apa moale sau dura recomandat pentru tratamentul covoarelor foarte murdare inainte de samponare Instructiuni de utilizare: Cand este utilizat pentru prespalare: se dilueaza 1:10 parti apa (50 ml la 500 ml / 2 doze x la 600 ml) intr-o sticla cu pulverizator. pulverizati zonele foarte murdare si benzile de circulatie inainte de samponare.
  • Cand este utilizat pentru curatare generala: se dilueaza 1:60 parti apa (80 ml la 5l / 3 dozex la 5l). Pentru murdaria excesiva mariti dilutia la 120 ml la 5l / 4 doze x la 5l). Incepeti curatarea covorului din zona cea mai idepartata de intrare.
  • Pulverizati solutia pe covor cu bagheta de covor, folosind miscari lungi care se suprapun, urmate de 2 sau 3 treceri uscate pentru a extrage lichidul si lasati covorul cat mai uscat.
  • Cand covorul este complet uscat, aspirati pentru a ridica particulele de murdarie uscata ramase in tesatura.
108.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ExtractieImpact redus asupra mediului poarta eticheta verde
Instructiuni de utilizareCand este utilizat pentru prespalarese dilueaza 110 parti apa (50 ml la 500 ml 2 doze x la 600 ml) intro sticla cu pulverizator pulverizati zonele foarte murdare si benzile de circulatie inainte de samponare
Cand este utilizat pentru curatare generalaSe dilueaza 160 parti apa (80 ml la 5l 3 dozex la 5l)

Branduri tapiterii

Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii evans extract pro 5 litri

Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii evans extract pro 5 litri

108.00 Lei

Cautari frecvente