Dezumidificator de aer Stadler Form albert sfalbertlw, 2 l, timer (alb)
Stadler Form

Dezumidificator de aer Stadler Form albert sfalbertlw, 2 l, timer (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Primul lucru care te impresioneaza atunci cand pornesti dezumidificatorul STADLER FORM ALBERT Little este nivelul de zgomot extrem de redus.
  • Calitatea materialelor din care este conceput este, in mod evident, superioara tuturor celorlalte produse similare de pe piata.
  • Este cu adevarat un produs de clasa pentru cunoscatori si pentru cei pasionati de detalii.
  • Dezumidificatorul de aer Stadler Form Albert Little: Capacitate de dezumidificare de 10 litri in 24 de ore; Modulul Swing: asigura o raspandire optima a aerului in incapere, marind eficienta dezumidificatorului ALBERT Little in spatii mai mari. Silentios minim 32 dB(A) Consum redus de energie: 184 W Imagini pentru REDDOTDESIGNAWARD 2013 CARACTERISTICI PRINCIPALE: Higrostat incorporat se poate seta gradul de umiditate dorit in incapere. Functia de selectare a nivelului de viteza; Functie de dezghetare si senzor; Modul de noapte: face posibila stomparea LED-urilor in momentul functionarii aparatului pe timp de noapte. Modul auto face posibila oprirea automata a unitatii in momentul in care rezervorul este plin, reducand, astfel consumul de energie.
  • In functie de selectarea nivelului de viteza, consumul de energie electrica se poate reduce. Filtru de aer; Furtun de drenaj pentru functionare continua; Roti pentru un transport facil; Compresor Panasonic; Atunci cand rezervorul este extras din unitate manerul se deschide automat.
  • DATE TEHNICE: Nivel de zgomot dB(A): 32-43 Domeniul de utitlizare (gr.
  • Celsius): +5/ +35 Consum redus de energie: 184 W Greutate ( kg): 10.2 2 trepte de viteza Dimensiuni (mm) : 298 X 555 X 216 Suprafata maxima a incaperii (mp): 40 Prezentare video dezumidificator Stadler Form Albert: Dezumidificatorul STADLER FORM ALBERT Little se remarca prin eficienta si performanta ridicata, gratie caracteristicilor unice pe care le are: functia Swing, cu ajutorul careia se asigura o distributie optima a aerului, deosebit de utila pentru dezumidificarea aerului intr-o incapere mare.
  • In incaperi cu grad de umiditate ridicat, la parter sau la subsol, in locuinte pozitionate langa apa sau chiar in spalatorii, dezumidificatorulSTADLER FORM ALBERT Little isi dovedeste eficienta.
  • Cum functioneaza?
  • Acest produs NU functioneaza cu pastile sau alte solutii care trebuie schimbate la o anumita perioada de timp, costurile de intretinere fiind minime.
1,223.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Little
SwingAsigura o raspandire optima a aerului in incapere marind eficienta dezumidificatorului
Consum redus de energie184
184
Principale
Modul de noapteFace posibila stomparea
Tehnice
Nivel de zgomot db(a)3243
Celsius)5 35
Greutate ( kg)102 2 trepte de viteza
Dimensiuni (mm)298
Suprafata maxima a incaperii (mp)40
AlbertDezumidificatorul
Little se remarca prin eficienta si performanta ridicata, gratie caracteristicilor unice pe care le areFunctia

Reduceri dezumidificatoare

Categorii Stadler Form

Dezumidificator de aer Stadler Form albert sfalbertlw, 2 l, timer (alb)

Dezumidificator de aer Stadler Form albert sfalbertlw, 2 l, timer (alb)

1,223.99 Lei

Cautari frecvente