Diagnoza auto obd2 konnwei kw901, bluetooth 5.0, buton on-off, compatibil android ios, elm 327 obdii, negru

Diagnoza auto obd2 konnwei kw901, bluetooth 5.0, buton on-off, compatibil android ios, elm 327 obdii, negru

Vezi magazinul Techstar
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Adaptorul KONNWEI OBD II de la Techstar® este un instrument puternic de diagnosticare auto dezvoltat 1: Este compatibil cu specificațiile complete OBD II/EOBD.
  • Diverse moduri de conectare fără fir pentru a vă conecta smartphone-ul sau pad-ul. 2: Citește datele în timp real ale motorului mașinii, cum ar fi turația motorului, timpul de aprindere, reglarea combustibilului, temperatura apei, consumul de combustibil. 3: Acceptă o varietate de aplicații OBD II.Adpatorul KONNWEI OBD II este un scaner OBDII Bluetooth 5.0 auto de înaltă calitate.Caracteristici: 1. LUMINA DE VERIFICARE A MOTORULUI Acest cititor de cod iCar Pro vă va ajuta să economisiți bani și să diagnosticați cu precizie problema luminii de verificare a motorului.
  • Foarte usor de folosit. 2. MONTAREA UȘORĂ Majoritatea mașinilor fabricate în ultimele 2 decenii sunt echipate cu un port de diagnosticare OBD2, pur și simplu găsiți portul și conectați iCar Pro. 3. FIȚI ȘI UITĂ Este într-adevăr posibil să te potrivești și să uiți, deoarece are dimensiunile micro și funcționalitatea unică de economisire a energiei care îți protejează bateria 4. FUNCȚIONEAZĂ CU SUTE DE APLICAȚII Dispozitivul KONNWEI Pro Bluetooth Low Energy funcționează cu cele mai populare aplicații OBD.
  • Vă rugăm să găsiți instrucțiuni de descărcare pentru dispozitivul Android în descrierea produsului.Functii: Citiți codurile de diagnosticare a erorilor, atât generice, cât și specifice producătorului, și afișați semnificația acestora. (peste 3000 de definiții de cod generic în baza de date). Ștergeți codurile de eroare și dezactivați indicatorul luminos MIL („Verificați motorul”) RPM motor Valoarea de încărcare calculată Temperatura agentului de răcire Starea sistemului de alimentare cu combustibil Viteza vehiculului Trim de combustibil pe termen scurt Trim pentru combustibil pe termen lung Presiunea galeriei de admisie Timing Advance Temperatura aerului de admisie Debitul de aer Poziția absolută a accelerației Tensiuni ale senzorului de oxigen/ajustări de combustibil pe termen scurt asociate Starea sistemului de alimentare cu combustibil Presiunea combustibiluluiSfaturi înainte de cumpărare: Pentru ca vehiculul dumneavoastră să fie compatibil cu OBD II, acesta trebuie să aibă un DLC cu 16 pini (Data Link Conector) sub bord și informațiile privind controlul emisiilor vehiculului Eticheta trebuie să menționeze că vehiculul este compatibil OBD II.
  • Pentru a vă asigura că vehiculul dvs. respectă OBD-II, căutați un autocolant pe vehicul sub capota din compartimentul motor pe care scrie clar „conform OBD II sau certificat”.Protocoale OBD-II acceptate: SAE J1850 PWM (41,6 Kbaud) SAE J1850 VPW (10,4 Kbaud) ISO9141-2 (5 baud init, 10,4 Kbaud) ISO14230-4 KWP (5 baud init, 10,4 Kbaud) ISO14230-4 KWP (inițializare rapidă, 10,4 Kbaud) ISO15765-4 CAN (ID de 11 biți, 500 Kbaud) ISO15765-4 CAN (ID 29 biți, 500 Kbaud) ISO15765-4 CAN (ID de 11 biți, 250 Kbaud) ISO15765-4 CAN (ID 29 biți, 250 Kbaud) SAE J1939 CAN (ID 29 biți, 250* Kbaud)Acoperire vehicul: Funcționează pe toate vehiculele OBD2 (din 1996 în sus în SUA) și vehiculele EOBD (benzină mașini din 2001 și mașini diesel din 2003/2004 în Europa)Cum să configurați împerecherea Bluetooth:Versiune cu mod dublu BLE 5.0Pentru utilizatorii de Android: Ecranul de start Accesați pagina de setări Selectați V-LINK Parola implicită este „1234” Dispozitiv asociat Rulați aplicația Torque Accesați setarea adaptorului OBD II al aplicației Torque Alegeți tipul de conexiune>Bluetooth Alegeți dispozitiv Bluetooth>V-LINK Ieșiți complet din aplicația Torque Rulați aplicația Torque ConectatPentru utilizatorii iOS: Ecranul de start Accesați pagina de setări Faceți clic pe funcția Bluetooth (Numele dispozitivului este invizibil) Rulați aplicația Accurate Accesați pagina de setări precise a aplicației Selectați Bluetooth și conectați-vă Ieșiți din aplicația Accurate și rulați din nou ConectatSpecificații: Tensiune de alimentare: 11,5 V—15 V Curent de alimentare:
99.98 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

1Este compatibil cu specificatiile complete
Diverse moduri de conectare fara fir pentru a va conecta smartphone-ul sau pad-ul. 2Citeste datele in timp real ale motorului masinii cum ar fi turatia motorului timpul de aprindere reglarea combustibilului temperatura apei consumul de combustibil 3accepta o varietate de aplicatii
Bluetooth 5.0 auto de inalta calitate.caracteristici1
Android in descrierea produsului.functiiCititi codurile de diagnosticare a erorilor atat generice cat si specifice producatorului si afisati semnificatia acestora (peste 3000 de definitii de cod generic in baza de date)
Presiunea combustibiluluisfaturi inainte de cumpararePentru ca vehiculul dumneavoastra sa fie compatibil cu
Obd-ii acceptateSae
Kbaud)acoperire vehiculFunctioneaza pe toate vehiculele
BluetoothVersiune cu mod dublu
AndroidEcranul de start
Conectatpentru utilizatorii iosEcranul de start
ConectatspecificatiiTensiune de alimentare115
Diagnoza auto obd2 konnwei kw901, bluetooth 5.0, buton on-off, compatibil android ios, elm 327 obdii, negru

Diagnoza auto obd2 konnwei kw901, bluetooth 5.0, buton on-off, compatibil android ios, elm 327 obdii, negru

99.98 Lei

Cautari frecvente